Υδατοσφαίριση Γυναικών: Δείτε τι συμβαίνει κάτω από το νερό και… σοκαριστείτε (Βίντεο)

0

Η υδατοσφαίριση (water polo) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται μέσα στο νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα 9/10 της αγωνιστικής δράσης να είναι για τους θεατές… αθέατα, αφού όσα συμβαίνουν μέσα στην πισίνα, κάτω από το νερό, δεν μπορεί να τα δει κανείς.

Και εκεί είναι η μεγάλη αποκάλυψη… Διότι αυτά που συμβαίνουν κάτω από το νερό αποδεικνύουν ότι η υδατοσφαίριση είναι ένα σκληρό άθλημα που σχεδόν όλα επιτρέπονται.

Όταν μάλιστα ο αγώνας είναι μεταξύ γυναικών, εκεί πραγματικά τα όσα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σίγουρα θα σας ξαφνιάσουν ίσως και να σας σοκάρουν.Η Υδατοσφαίριση είναι ομαδικό άθλημα, το οποίο διεξάγεται σε πισίνα, από δύο επταμελείς ομάδες – έξι παίκτες και έναν τερματοφύλακα.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι η επίτευξη τερμάτων με την ρίψη της μπάλας μέσα στο τέρμα που φυλάσσεται από τον τερματοφύλακα, και νικήτρια είναι η ομάδα με τα περισσότερα τέρματα.

Πηγή

[ads-post]
loading...
Υδατοσφαίριση Γυναικών: Δείτε τι συμβαίνει κάτω από το νερό και… σοκαριστείτε (Βίντεο)
4/ 5 stars - "Υδατοσφαίριση Γυναικών: Δείτε τι συμβαίνει κάτω από το νερό και… σοκαριστείτε (Βίντεο)" Η υδατοσφαίριση (water polo) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται μέσα στο νερό. Αυτό έχει ως ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top