Κλούβες των ΜΑΤ - Ακινητοποίησαν τους αγρότες στον Ισθμό

0

Για συμφωνία με την αστυνομία να φύγουν για Αθήνα περίπου 15 τρακτέρ η οποία αθετήθηκε κάνουν λόγο οι αγρότες του μπλόκου του Ισθμού.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εκπρόσωπος των αγροτών η αρχική συμφωνία έλεγε ότι θα κινηθούν πρώτα τα τρακτέρ, ύστερα κάποια μικρά φορτηγά και στο τέλος οι αγρότες με λεωφορεία.

Οι αγρότες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους μπροστά από τα διόδια, ενώ από την αλλη πλευρά υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ.

«Κανονίσαμε να φύγουν τα αγροτικά μπροστά, τα αυτοκίνητα μετά και πίσω τα λεωφορεία. Ωστόσο, ξαφνικά, στις 07:30 έφεραν τις κλούβες και μας έκλεισαν το δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς τελικά θα πάνε στην Αθήνα και αν έχουμε plan b είπε: «Να το κρατήσουμε λίγο surprise τι θα κάνουμε. Εχουμε εναλλακτικές. Η κυβέρνηση δεν έχει plan b, εμείς έχουμε. Θα σας πω μόνο ότι υπάρχει περίπτωση να μην έρθουμε καθόλου στην Αθήνα και να δείτε πού θα είμαστε».

Πηγή
loading...
Κλούβες των ΜΑΤ - Ακινητοποίησαν τους αγρότες στον Ισθμό
4/ 5 stars - "Κλούβες των ΜΑΤ - Ακινητοποίησαν τους αγρότες στον Ισθμό" Για συμφωνία με την αστυνομία να φύγουν για Αθήνα περίπου 15 τρακτέρ η οποία αθετήθηκε κάνουν λ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top