Το Φανάρι διατάσσει υποταγή των Ορθόδοξων Ναών στους Παπικούς στην Πάτμο!!!

0

Με έντονο τρόπο, πατερναλιστικό αλλά και μακιαβελικό ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αλλά υποταγή και υποχρέωση, απεστάλη σύμφωνα με πηγές του Φαναρίου, επιστολή προς την Ιερά Μονή Πάτμου, με την οποία διατάσει ηγούμενο και μοναχούς να παραχωρούν όχι ένα συγκεκριμένο ναό, αλλά γενικά ναούς στους Καθολικούς όσες φορές αυτό τους ζητηθεί.

ΣΧΟΛΙΟ: Ήρθε η ώρα ο ηγούμενος του ιστορικού μοναστηριού και οι μοναχοί του να πούνε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Αν ο «Σουλτάνος», ο «Πάπας» της Ορθοδοξίας, επιθυμεί να αναβιώσουν στιγμές όπως στο Άγιο Όρος όταν οι Παπικοί έσφαζαν όσους δεν συλλειτουργούσαν μαζί τους και οι αγωνιστές μοναχοί καταλάμβαναν τους πύργους των μοναστηριών για να μην παραδοθούν, ήρθε η ώρα να γράψουμε την δική μας εκκλησιαστική ιστορία. Καλούμε τον ηγούμενο, τους μοναχούς και όλο το λαό της Πάτμου να υψώσουν το ανάστημα τους στους προδότες της πίστης (που είναι ηλίου φαεινότερο για ποιον δουλεύουν). Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε στο πλευρό τους. Ήρθε η ώρα ο κάθε πιστός και κάθε ιστολόγιο να πάρει θέση. Θα παρακολουθούμε συνεχώς.


Του Νίκου Μελιανού

patmostimes.gr

[ads-post]
loading...
Το Φανάρι διατάσσει υποταγή των Ορθόδοξων Ναών στους Παπικούς στην Πάτμο!!!
4/ 5 stars - "Το Φανάρι διατάσσει υποταγή των Ορθόδοξων Ναών στους Παπικούς στην Πάτμο!!!" Με έντονο τρόπο, πατερναλιστικό αλλά και μακιαβελικό ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αλλά υ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top