ΤΩΡΑ: «Πραξικόπημα» Τούρκου στρατηγού στην συμφωνία με ΝΑΤΟ!

0

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τούρκος στρατιωτικός διοικητής αμφισβήτησε ευθέως την συμφωνία για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, αρνούμενος να εκτελέσει τα συμφωνημένα!

«Εγώ δεν πρόκειται να εκτελέσω αυτά που υπέγραψαν οι μ*** οι πολιτικοί μας»! Είπε καταφερόμενος κατά της τουρκικής κυβέρνησης που αποδέχθηκε την συμφωνία εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Το όλο θέμα έγκειται φυσικά στα 6 – 10 μίλια τα οποία η Ελλάδα επέτυχε την Νατοϊκή αναγνώριση τους ως συνόρων της Ευρώπης, ενεργοποιώντας για πρώτη φορά την υπογραφή του συμφώνου μετανάστευσης που υπεγράφη το 2008 και αναγνώριζε τα Ελληνικά σύνορα ως ευρωπαϊκά.

Παράλληλα ο νατοϊκός έλεγχος στα τούρκικα παράλια έχει δώσει δεκάδες στοιχεία για συνεργασία του τουρκικού κράτους και των σωμάτων ασφαλείας του με τους διακινητές, στοιχεία που παραδόθηκαν στην τουρκική στρατιωτική ηγεσία. Πιθανότατα αυτή να ήταν και η αφορμή της «έκρηξης» του τούρκου διοικητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διεκόπη το στρατιωτικό συμβούλιο των εμπλεκομένων μελών του ΝΑΤΟ ενώ γίνονται συντονισμένες ενέργειες από την Ελληνική πλευρά, το ΥΠΕΘΑ, το ΥΠΕΞ την κυβέρνηση και την προεδρία ώστε να ενημερωθούν οι πολιτικές ηγεσίες για αυτή την σοβαρότατη εξέλιξη

Πηγή
loading...
ΤΩΡΑ: «Πραξικόπημα» Τούρκου στρατηγού στην συμφωνία με ΝΑΤΟ!
4/ 5 stars - "ΤΩΡΑ: «Πραξικόπημα» Τούρκου στρατηγού στην συμφωνία με ΝΑΤΟ!" Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τούρκος στρατιωτικός διοικητής αμφισβήτησε ευθέως την συμφων...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top