Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο

0


Αρθρο Σπυρος Πριφτης

Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο Σχεδόν Κατω απο την Μύτη τους, και Χωρίς να τους εχουν Εντοπίσει!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, Ρώσος Ναύαρχος (χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία του) φέρεται να εχει προέβη σε μια εσκεμμένη δηλώσει αποκάλυψη, που εχει προκαλέσει αρκετή νευρικότητα στον Γερμανό Διοικητή της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο,Ναύαρχο Γιοργκ Κλάιν!

Τα Σενάρια φέρουν τον Ρώσο Ναύαρχο να απάντησε σε ερώτηση Ρωσου Βουλευτή της Δούμας <<Για ποιές είναι η αντίστοιχες ενέργειες των Ρωσικών Ναυτικών Δυνάμεων στις Νατοικές υποτιθέμενες περιπολίες στο Αιγαίο!>> Με τον Ρώσο Ναύαρχο να απαντά: Τους παρακολουθούμε στενά, σχεδόν κατω απο την μύτη τους ( υπονοώντας υποβρυχίος ) χωρίς να μας έχουν πάρει χαμπάρι!

Ο Ρώσος Ναύαρχος δεν προχώρησε σε περαιτέρω Αποκαλύψης για αν ειναι ενα η περισσότερα τα υποβρύχια που παρακολουθούν των Νατοϊκό Στόλος στο Αιγαιο, με τις Ελληνικές Ναυτικές Δυνάμεις,και Αντιστοίχως τις Τουρκικές, να μην εχουν αντιληφθεί (εντοπίσει το παραμικρό στίγμα) της παρουσίας του/των υποβρυχιου/ων Φάντασμα σε κάποια περιοχή του Αιγαιου!

Για την ωρα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση απο τα ΜΜΕ,και μπορεί και να μην υπάρξει! Αλλα μην σας φανεί περίεργο αν ακούσετε ξαφνικά οτι θα διεξαχθούν Νατοικες Ανθυποβρυχιακές Ασκήσεις στο Αιγαιο!


Αρθρο Σπυρος Πριφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr

loading...
Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο
4/ 5 stars - "Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο " Αρθρο Σπυρος Πριφτης Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακο...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top