Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του αεροπειρατή!

0

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του αεροπειρατή που κατέλαβε αεροπλάνο για να πάει στην Κύπρο και να βρει την πρώην σύντροφο του.Το Airbus A320 εκτελούσε εσωτερική πτήση στην Αίγυπτο και λίγο μετά τις 8:20 το πρωί εισήλθε στο FIR Λευκωσίας, ζητώντας να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω αεροπειρατείας.

Σε δηλώσεις του ο ΓΔ του Υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου, Αλέξανδρος Ζήνων, ανέφερε πως επετράπη η έξοδος από το αεροσκάφος σε 57 άτομα, κατόπιν επικοινωνίας με τον αεροπειρατή. Αρχικά τα κίνητρα του δεν είχαν γίνει γνωστά, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως ο ίδιος ήθελε να προσγειωθεί στη Λάρνακα για να αποκτήσει επικοινωνία με την πρώην σύντροφο του που είναι κύπρια.


Ο 59χρονος αεροπειρατής που απειλούσε ότι έχει "ζωστεί" με εκρηκτικά, είναι ο Αιγύπτιος Ibrahim Samaha. Ο ίδιος Ο είναι καθηγητής Κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πανεπιστημίου. Επίσης, είναι επικεφαλής του τμήματος Διατροφικής Υγείας, ενώ η πρώην σύζυγος του κατοικεί στο χωριό Ορόκλινη, κοντά στο αεροδρόμιο, σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Στην αρχή έγινε γνωστό ότι ήθελε να λάβει πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη, ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι έχει ζητήσει να σταλεί ένας φάκελος με 4 σελίδες γραμμένες στα αραβικά σε μία γυναίκα που ζει στην Κύπρο. Το όνομα της εν λόγω γυναίκας έχει δοθεί στις αρχές. Πράγματι, όπως μετέδωσε το Sky News, ο καθηγητής ζήτησε άσυλο για να μπορέσει να παραμείνει στην Κύπρο όπου διαμένει και η πρώην γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυπριακών media, η πρώην σύζυγος του αεροπειρατή αναμένεται συνοδεία αστυνομικών να βρεθεί στο αεροδρόμιο, αφού παρέλαβε το γράμμα του αεροπειρατή.
Δύο μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην πτήση της Egypt Air - Αφέθηκαν ελεύθεροι

Δύο Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, οι Ιωαννουπόλεως Δαμασκηνός και Μιτρίας Νικόδημος, που βρίσκονταν μεταξύ επιβατών αφέθηκαν ελεύθεροι από τον αεροπειρατή που έχει υπό τον έλεγχό του το αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών. Στο αεροσκάφος παραμένει ο καθηγητής επταμελές πλήρωμα. Αρχικά απελευθερώθηκαν οι Αιγύπτιοι όμηροι και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι στο σύνολο τους.

Πηγή
loading...
Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του αεροπειρατή!
4/ 5 stars - "Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του αεροπειρατή!" Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του αεροπειρατή που κατέλαβε αεροπλάνο για να πάει στην Κύπρο...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top