Τί είναι το UFO που απεικονίζεται στην αεροφωτογραφία των Google Maps που έγινε viral; (Βίντεο)

0

Η φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, προέρχεται από την εφαρμογή των Google Maps και έχει γοητεύσει όλους τους οπαδούς των X-Files και εκείνους που πιστεύουν πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει στον πλανήτη μας μπόλικες φορές.

Εν προκειμένω, οι συνωμοσιολόγοι έγραφαν πως στο παραπάνω καρέ μπορούμε να δούμε ένα UFO "παρκαρισμένο", κάπου στη Ρουμανία.

Ο "ουφολόγος" λοιπόν Scott Waring ισχυρίζεται στο παρακάτω βίντεο πως το εν λόγω κτίριο ήταν πράγματι ένα ΑΤΙΑ που έπεσε στην περιοχή και μας το έκρυβαν. Μάλιστα. Γιατί η διάμετρος του "είναι ακριβώς αυτή που έχουν τα UFO" που έχει εντοπίσει να πετούν πάνω από τη Γη μέχρι σήμερα.Παρόλα αυτά, ο υποτιθέμενος "ιπτάμενος δίσκος", είναι ένα υδραγωγείο. Η φωτογραφία ήρθε στην επικαιρότητα μετά τους ισχυρισμούς του Scott Waring που "εντοπίζει" ΑΤΙΑ, ότι πρόκειται για όχημα εξωγήινων που έπεσε στην περιοχή και το εγκατέλειψαν. H "είδηση" ανέβηκε μάλιστα και στο site ufosightingsdaily.com από τον ίδιο. Και ήταν hoax.
Το "στίγμα" του κτιρίου, εντοπίζεται κοντά στην Τιμισοάρα. Πράγματι, πρόκειται για μια εντυπωσιακή κατασκευή, σαν αυτές που υπάρχουν σε πολλές πόλεις των Βαλκανίων και έχουν μείνει από τον καιρό του πρώην Ανατολικού Μπλοκ.

Το υποτιθέμενο UFO είναι αυτό από κοντά:


Πηγή
loading...
Τί είναι το UFO που απεικονίζεται στην αεροφωτογραφία των Google Maps που έγινε viral; (Βίντεο)
4/ 5 stars - "Τί είναι το UFO που απεικονίζεται στην αεροφωτογραφία των Google Maps που έγινε viral; (Βίντεο)" Η φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, προέρχεται από την εφαρμογή των Google Maps και έχει γο...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top