Πολεμικό Ναυτικό τώρα και στα Βίλια!

0


Πολεμικό Ναυτικό, τώρα και στα Βίλια! Στελέχη του ΠΝ διατάχθηκαν να μεταβούν σε έκταση των Βιλίων προκειμένου να προετοιμάσουν την δημιουργία νέου καταυλισμού προσφύγων στην περιοχή.

Την ευθύνη και αυτού του καταυλισμού θα την αναλάβει προσωπικό του ΠΝ,το οποίο πλέον θα έχει υπό τον “έλεγχό” του τρία κέντρα εγκατάστασης προσφύγων.

Το ερώτημα που έρχεται και επανέρχεται είναι πως όλα αυτά τα κέντρα θα στελεχωθούν από προσωπικό των ΕΔ. Το οποίο ως γνωστόν δεν περισσεύει. Ο Στρατός Ξηράς έχει ήδη …ολοκληρωτική εμπλοκή στο προσφυγικό. Η ΠΑ κι αυτή έχει “παραχωρήσει” ακόμη και μάχιμες μονάδες στο “μέτωπο” του προσφυγικού. Το ΠΝ με αριθμητικά λιγότερο προσωπικό -ειδικά νοσηλευτικό- έχει ήδη προχωρήσει σε λύσεις έκτακτης ανάγκης για να μπορέσει να διαχειριστεί τις “αποστολές” που του έχουν ανατεθεί για το προσφυγικό.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργούν στο “κόκκινο” έχοντας να διαχειριστούν πολλά διαφορετικά μέτωπα. Κανένα δεν είναι εύκολο…


Πηγή
loading...
Πολεμικό Ναυτικό τώρα και στα Βίλια!
4/ 5 stars - "Πολεμικό Ναυτικό τώρα και στα Βίλια! " Πολεμικό Ναυτικό, τώρα και στα Βίλια! Στελέχη του ΠΝ διατάχθηκαν να μεταβούν σε έκταση των Βιλ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top