Τουρκία: Δεν θα δεχτούμε πίσω κανέναν μετανάστη από την Ελλάδα

0

Η Τουρκία δεν θα δεχτεί κανέναν μετανάστη και πρόσφυγα που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα δήλωσε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ.

Μία συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία για την επανεισδοχή προσφύγων και μεταναστών δεν αφορά εκείνους που βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, αλλά όσους θα φθάσουν μετά την εφαρμογή της συμφωνίας, διευκρίνισε ο τούρκος υπουργός, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που θα δεχθεί πίσω η Τουρκία θα αντιπροσωπεύει χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες, όχι εκατομμύρια, δήλωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Ανατολή.

Ο Βολκάν Μποζκίρ δήλωσε επίσης ότι η υποψήφια για ένταξη Τουρκία θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για την άρση των περιορισμών της βίζας προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέχρι την 1η Μαΐου.


Πηγή
loading...
Τουρκία: Δεν θα δεχτούμε πίσω κανέναν μετανάστη από την Ελλάδα
4/ 5 stars - "Τουρκία: Δεν θα δεχτούμε πίσω κανέναν μετανάστη από την Ελλάδα" Η Τουρκία δεν θα δεχτεί κανέναν μετανάστη και πρόσφυγα που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα δήλωσε ο υ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top