Η Ουκρανία ετοιμάζεται για τον μεγάλο πόλεμο με την Ρωσία.

0


Ο επικεφαλής του Ντόνετσκ στη στρατιωτική-πολιτική διοίκηση ,Zhebrivskyi Παύλος, πιστεύει ότι η επιστροφή του ουκρανικού Ντόνετσκ θα γίνει μέσα από ένα μεγάλο πόλεμο με τη Ρωσία,είπε στην Ουκρανική Τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ρωσία είναι έτοιμη να εισβάλειμόλις υπάρξει σοβαρή ένταση, και είναι έτοιμη να βομβαρδίσει τηνευρύτερη περιοχή Ντόνετσκ, και όχι μόνο τη περιοχή του Ντόνετσκ."

"Αυτό θα ανοίξει ένα σοβαρό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Ο πόλεμος θα ξεκινήσει όταν σταματήσουν τα χιόνια στην περιοχή και βγει από τη χειμερία νάρκη στην οποία φέρονται να γίνονται οι προεργασίες, και στην πραγματικότητα, ο Πούτιν ετοιμάζεται "είπε ο Zhebrivskyi .

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Σήμερα ο ουκρανικός στρατός είναι ικανός και είναι έτοιμος μέσα σε δύο εβδομάδες να καθαρίσει το έδαφος που καταλαμβάνεται προσωρινά από τις ρωσικές τρομοκρατικές δυνάμεις."


Πηγή
loading...
Η Ουκρανία ετοιμάζεται για τον μεγάλο πόλεμο με την Ρωσία.
4/ 5 stars - "Η Ουκρανία ετοιμάζεται για τον μεγάλο πόλεμο με την Ρωσία." Ο επικεφαλής του Ντόνετσκ στη στρατιωτική-πολιτική διοίκηση ,Zhebrivskyi Παύλος, πιστεύει ότι ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top