Λιώνουν οι δρόμοι από την απίστευτη ζέστη στην Ινδία!

0


Το κύμα καύσωνα που σαρώνει την Ινδία τις τελευταίες μέρες, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όταν την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκε νέο ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας στην ιστορία.

Η ιδιαίτερα υψηλή υγρασία της χώρας σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες που ξεπέρασαν με ιδιαίτερη ευκολία τους 40 βαθμούς Κελσίου έχουν προκαλέσει πανικό.

Το ρεκόρ της πιο ζεστής μέρας, είχε σημειωθεί το 1956 στην πόλη Αλουάρ της επαρχίας Ρατζαστάν, όταν ο υδράργυρος έπιασε τους 50,6 βαθμούς Κελσίου. Όμως την Παρασκευή, στο Παλόντι, επίσης στο Ρατζαστάν, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 51 βαθμούς κάνοντας την κατάσταση απελπιστική.

Η καταστροφή των σοδειών ήταν αναμενόμενη από αυτές τις θερμοκρασίες. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη ζέστη.

Εκτός αυτών υπάρχει και κάτι αξιοπερίεργο και ταυτόχρονα σοκαριστικό. Σε διάφορες πόλεις της Ινδίας έχει αρχίσει να λιώνει η άσφαλτος στους δρόμους! Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα του NDTV, όπου άνθρωποι προσπαθούν να περάσουν το δρόμο, αλλά εγκλωβίζονται στο λιωμένο οδόστρωμα το οποίο «κολλάει» φοβερά.Πηγή

loading...
Λιώνουν οι δρόμοι από την απίστευτη ζέστη στην Ινδία!
4/ 5 stars - "Λιώνουν οι δρόμοι από την απίστευτη ζέστη στην Ινδία! " Το κύμα καύσωνα που σαρώνει την Ινδία τις τελευταίες μέρες, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ότα...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top