Τι συμβαίνει άμα φωτίσεις με έναν φακό ένα «Πλαστικό Στήθος» ;

0


Οι γυναίκες κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν τις καρδιές των ανθρώπων! 

Για να το καταφέρουν αυτό χρησιμοποιούν πιο εκλεκτά ρούχα που κρύβουν τις αδυναμίες και να τονίσουν την αξιοπρέπεια των κερδών τους, παπούτσια , φόρεμα ,τακούνια, κάνοντας τα μοντέρνα χτένισμα ,make-up και ότι άλλο περνάει από το χέρι τους.

Ωστόσο, ορισμένες γυναίκες ακόμη και ένα τέτοιο πλούσιο οπλοστάσιο στον αγώνα για τους άνδρες δεν είναι αρκετό. Έτσι, καταφεύγουν σε πλαστικούς χειρουργούς, βελτιώνοντας ένα ή όλο το μέρος του σώματός τους. Η πιο δημοφιλής μεταξύ αυτών των διαδικασιών είναι αύξηση του μαστού

Παρά το γεγονός ότι η πλαστική χειρουργική σήμερα έχει φτάσει σε πρωτοφανή ύψη δεν υπάρχει μια αποτελεσματική μέθοδος με την οποία μπορεί κανείς να διακρίνει το τεχνητό από το πραγματικό μαστό.

Το μοντέλο από την Ταϊλάνδης Vichuda Cheychom έδειξε ξεκάθαρα πως είναι δυνατόν να ξεχωρίσουμε την σιλικόνη στο στήθος. Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να έχετε ένα συνηθισμένο φακό. Αν φωτίσετε στο σκοτάδι ένα τεχνητό στήθος, αρχίζει να λάμπει!

Δείτε το βίντεο :Πηγή
loading...
Τι συμβαίνει άμα φωτίσεις με έναν φακό ένα «Πλαστικό Στήθος» ;
4/ 5 stars - " Τι συμβαίνει άμα φωτίσεις με έναν φακό ένα «Πλαστικό Στήθος» ;" Οι γυναίκες κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν τις καρδιές των ανθρώπων! 

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top