Π. Ηλιόπουλος: Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Τσίπρας για την διάλυση της Πατρίδας (Βίντεο)

0


Σε μια μαχητική ομιλία ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το βήμα της βουλής. 

Αρχικώς κατήγγειλε σφοδρώς την αντεθνική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ, η οποία κατέχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την μαζική εισροή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας αλλά και στην Ευρώπη.

Αφού κατέδειξε το πρωτοφανές γεγονός της εκλογής μουσουλμάνου δημάρχου στο Λονδίνο, υπογράμμισε πως «η αδιάκοπη αυτή εισβολή θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης».
Όσον αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις τόνισε ότι πρόκειται για πασιφανή εμπαιγμό του πολιτικού συστήματος, όταν τα κόμματα, που το συναποτελούν, επιρρίπτουν ευθύνες το ένα στο άλλο με περίσσιο θράσος.

Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο έχει διαπρέψει στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και στη διαφθορά, ενώ οι δήθεν λεονταρισμοί περί… τιμιότητας από τους εκπροσώπους του αποτελούν βεβαίως ακαταμάχητα τεκμήρια γελοιότητας. Η δε ΝΔ, αποτελεί την εναλλακτική λύση του συστήματος, συνεπής φυσικά στη μνημονιακή της γραμμή.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε ότι «η ανώδυνη εφαρμογή όλων αυτών των εθνοκτόνων και επαίσχυντων μέτρων ήταν αποτέλεσμα της επιλογής «Τσίπρα και της πρώτης φοράς αριστερά» από το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα, καθώς αλλιώς θα καθίστατο αδύνατη η επιβολή τους.»

Η Χρυσή Αυγή σε πείσμα των καιρών, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας και τα Δίκαια των Ελλήνων.Πηγή

loading...
Π. Ηλιόπουλος: Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Τσίπρας για την διάλυση της Πατρίδας (Βίντεο)
4/ 5 stars - "Π. Ηλιόπουλος: Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Τσίπρας για την διάλυση της Πατρίδας (Βίντεο)" Σε μια μαχητική ομιλία ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος από το βήμα της βουλής.  ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top