Σενάριο πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία το 2017

1


Ο πρώην στρατηγός του ΝΑΤΟ, ο βρετανός R. Shirreff, στο καινούργιο βιβλίο του με τον τίτλο «2017 Πόλεμος με τη Ρωσία», προβλέπει πως το Μάιο του 2017 θα ξεκινήσει μία πυρηνική σύγκρουση της με το ΝΑΤΟ.

Ο βρετανός ισχυρίζεται πως η Ρωσία θα εισβάλλει στις χώρες της Βαλτικής – κάτι που προφανώς είναι παράλογο, αφού δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο. Αντίθετα, η Ρωσία είναι αυτή που έδωσε ουσιαστικά την ανεξαρτησία τους σε αυτές τις χώρες, όπως επίσης σε πολλές άλλες.

Εν τούτοις ο στρατηγός επιμένει πως η Δύση δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις όσον αφορά τη χρήση πυρηνικών όπλων εκ μέρους της Ρωσίας – επίσης πως η σύγκρουση θα έχει δραματικές συνέπειες για την Ευρώπη. Θεωρεί επί πλέον πως η Δύση θα πρέπει να είναι έτοιμη για πόλεμο, δείχνοντας την ισχύ της – κάτι που ενισχύει τη θέση μας, σύμφωνα με την οποία η ελίτ προετοιμάζεται για πόλεμο.

Παραδόξως κάτι σχετικά ανάλογο αναφέρεται από τον αμερικανό P.C. Roberts , ο οποίος θεωρεί ότι, η Ρωσία δεν έχει κατανοήσει τη δύναμη του χρήματος, καθώς επίσης πως η υπερδύναμη έχει τοποθετήσει στο στόχαστρο της επί πλέον την Κίνα, την Ινδία και τη Ν. Αφρική – αφού προηγουμένως έχει οδηγήσει τη Βραζιλία στην κατάρρευση. Επομένως όλες τις χώρες των BRICS, ενώ τόσο στη Ρωσία, όσο και στην Κίνα, θα τοποθετηθεί από τις Η.Π.Α. το δίλημμα «Υποτέλεια ή Πόλεμος».

Από μία εντελώς άλλη οπτική γωνία, από το ότι δηλαδή το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα θα επιλέξει τον πόλεμο εάν απειληθεί να καταρρεύσει, καταλήξαμε και εμείς σε ανάλογα συμπεράσματα – τα οποία φυσικά ελπίζουμε να μην επαληθευτούν, αφού ένας πυρηνικός πόλεμος θα σήμαινε πιθανότατα το τέλος της ανθρώπινης φυλής.

news.analyst.gr

Πηγή
loading...
Σενάριο πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία το 2017
4/ 5 stars - "Σενάριο πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία το 2017" Ο πρώην στρατηγός του ΝΑΤΟ, ο βρετανός R. Shirreff, στο καινούργιο βιβλίο του με τον τίτλο «20...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

Ανώνυμος είπε... Μαΐου 23, 2016 10:16 μ.μ.

Προβλεπει,ή είναι σιγουρος-για καποιους λογους- που αυτος γνωριζει;Εε;Χα χα....

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top