Στο Άγιον Όρος ο Πούτιν - «Φρούριο» η Αθωνική πολιτεία

0


Ο πρόεδρος της Ρωσίας έφτασε στο λιμάνι της Τρυπητής λίγα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με μπλόκα κάθε 100 μέτρα - «Φρούριο» η Αθωνική πολιτεία - Έχει απαγορευθεί η πρόσβαση σε τηλεοπτικά δίκτυα

Επίσκεψη προσκυνηματικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος πραγματοποιεί σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά τις συναντήσεις που είχε την Παρασκευή στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και με τον έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έφτασε στο λιμάνι της Τρυπητής λίγα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με μπλόκα σε κάθε 100 μέτρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Εκεί βρίσκονταν τρία ταχύπλοα και ήταν άγνωστο σε ποιο επιβιβάστηκε ο Πούτιν, για λόγους ασφαλείας, ενώ έχει απαγορευθεί η πρόσβαση σε τηλεοπτικά δίκτυα. Η Αθωνική πολιτεία έχει μετατραπεί σε «φρούριο».

Ήδη, από χθες βρίσκεται στο Όρος ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα παραμείνει στις Καρυές μιάμιση ώρα, ενώ στον Ναό του Πρωτάτου θα γίνει η επίσημη υποδοχή, με προσφώνηση από τον πρωτοεπιστάτη, γέροντα Παύλο τον Λαυρεώτη.


Ο πρόεδρος της Ρωσίας αναχώρησε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί από το Καβούρι, όπου διέμεινε, για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», απ' όπου πέταξε για Θεσσαλονίκη.


Πηγή

loading...
Στο Άγιον Όρος ο Πούτιν - «Φρούριο» η Αθωνική πολιτεία
4/ 5 stars - "Στο Άγιον Όρος ο Πούτιν - «Φρούριο» η Αθωνική πολιτεία" Ο πρόεδρος της Ρωσίας έφτασε στο λιμάνι της Τρυπητής λίγα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι υπό ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top