Τα τινάζει όλα στον αέρα η Τουρκία.. Διαβάστε με τι απειλεί την Ευρώπη..!

0


Σκληραίνει τη στάση της η Τουρκία εναντίον της Ευρωπαικής Ένωσης. 

Η Τουρκία απειλεί με αναστολή όλων των συμφωνιών της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμπεριλαμβανομένης και της τελωνειακής ένωσης, εάν η ΕΕ συνεχίσει να εφαρμόζει «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στις συνομιλίες της με την Άγκυρα, δήλωσε σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η εφαρμογή της συμφωνίας ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία με στόχο την ανακοπή της ροής προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη συναντά μεγάλα εμπόδια, εξαιτίας των διαφωνιών για τον αντιτρομοκρατικό νόμο, για τον οποίο η Ένωση ζητεί να εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά μέτρα.

Το νέο οικονομικό μοντέλο της Τουρκίας θα βασίζεται στην παραγωγή, με την αμυντική βιομηχανία να αποτελεί τον πυρήνα της τουρκικής οικονομίας, δήλωσε επίσης ο Γιγίτ Μπουλούτ διευκρινίζοντας ότι η κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης θα διατηρηθεί, ανεξάρτητα από τη σύνθεση του νέου οικονομικού επιτελείου της τουρκικής κυβέρνησης.

Πηγή


loading...
Τα τινάζει όλα στον αέρα η Τουρκία.. Διαβάστε με τι απειλεί την Ευρώπη..!
4/ 5 stars - "Τα τινάζει όλα στον αέρα η Τουρκία.. Διαβάστε με τι απειλεί την Ευρώπη..! " Σκληραίνει τη στάση της η Τουρκία εναντίον της Ευρωπαικής Ένωσης. 

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top