Ταξιδεύοντας με μια παλέτα με τον ζωγράφο Ζαχαρία Ασημιανάκη

0

Ο 55χρονος αυτοδίδακτος ζωγράφος Ζαχαρίας Ασημιανάκης εγκαινίασε την παρθενική του εμφάνιση στα εικαστικά δρώμενα...


Ο 55χρονος αυτοδίδακτος ζωγράφος Ζαχαρίας Ασημιανάκης εγκαινίασε την παρθενική του εμφάνιση στα εικαστικά δρώμενα μπροστά στο φιλότεχνο κοινό εντελώς πρόσφατα συμμετέχοντας στην ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα: "Ταξιδεύοντας με μια παλέτα", που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΑΛΙΚΟ (πλ. Ψυρρή) στις 13 - 22 Απριλίου, εκθέτοντας τρία από τα τελευταία του δημιουργήματα με τίτλους :

- Νεώρια


- Οι δρόμοι του τρελού


- Η μάσκα


Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό καλλιτέχνη με έκδηλο πάθος για το χρώμα, τον ανεξάντλητο πειραματισμό στα πλαίσια της σύγχρονης ζωγραφικής καθώς και την εκλεκτική διάθεση για χρήση εκείνης της μανιέρας εκ περιτροπής, που θα με - τουσιώσει το έντονο φανταστικό του στοιχείο σε μοναδικό εικαστικό έργο τέχνης.

Η θεματολογία του ποικίλει ανάλογα προκειμένου να εξασφαλίσει μια χρονική συνέχεια απ΄ το αρχέγονο στο σύγχρονο και πρωτίστως χαρακτηρίζεται απ΄την αδιάκοπη προσπάθεια του καλλιτέχνη να διαχωριστεί ως σύνολο το έργο του από τις παραδοσιακές προσεγγίσεις των ομοτέχνων του.

Ως γνήσια ιδιόρρυθμη ιδιοσυγκρασία διακρίνεται από υπερβολική αυτοπεποίθηση τόσο για την τεχνική του όσο και για την πορεία υλοποίησης του έργου του, το οποίο μπορεί με δύσκολα να ταξινομηθεί αλλά εύκολα δύναται να αποτιμηθεί σε αξία.

Από τις 6 Ιουνίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει 5 νέα έργα του στην ίδια αίθουσα (ΑΛΙΚΟ), ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζει μια σειρά έργων τα οποία θα καταστεί δυνατόν να φθάσουν στα χέρια ιδιωτών - κατ΄απαίτηση των ιδίων- μετά από διεθνή πλειστηριασμό λίαν προσεχώς.


loading...
Ταξιδεύοντας με μια παλέτα με τον ζωγράφο Ζαχαρία Ασημιανάκη
4/ 5 stars - "Ταξιδεύοντας με μια παλέτα με τον ζωγράφο Ζαχαρία Ασημιανάκη" Ο 55χρονος αυτοδίδακτος ζωγράφος Ζαχαρίας Ασημιανάκης εγκαινίασε την παρθενική του εμφάνιση στα ει...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top