Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ… «ΣΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

0


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην σημερινή πρωτοφανή κρίση που περνά η Ευρωπαϊκή Ένωση η μονή σανίδα σωτηρίας της είναι η… Τουρκία και ο μεγάλος της ηγέτης, Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα!

Τις πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις της έκανε στα τουρκικά ΜΜΕ ο υπουργός για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης της Τουρκίας, Ömer Çelik, ο οποίος κάλεσε την Ευρώπη να ενωθεί με την Ανατολία και να αποτελέσει ένα καινούργιο ελπιδοφόρο μείγμα που θα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου.


Η Τουρκία είναι το κέντρο της Ευρώπης, ισχυρίστηκε ο Ömer Çelik και η Ευρώπη είχε άμεση ανάγκη από την Τουρκία, από το εργατικό της δυναμικό και την ανερχόμενη της οικονομία, ενώ αποτελεί ελκυστικό πόλο ευρωπαϊκών επενδύσεων.

Ο Τούρκος υπουργός δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει την Ευρώπη ότι αν συνεχίσει να προβάλλει εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, ή να την προβάλλει σαν «μπαμπούλα» όπως έγινε με το βρετανικό δημοψήφισμα, θα συνεχίσει την διαλυτική πορεία προς την καταστροφή.

Δηλαδή η μονή σωτηρία της Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Ένωση της με την Τουρκία σε μια καινούργια… Ευρωτουρική Ένωση!

İsallah!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

loading...
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ… «ΣΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!
4/ 5 stars - "Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ… «ΣΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!" Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Στην σημερινή πρωτοφανή κρίση που περνά η Ευρωπαϊκή Ένωση η μονή σ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top