Σαρώνουν ένα προς ένα τα Χωριά των Τουρκομάνων οι Δυνάμεις του Άσαντ!Στον έλεγχο των δυνάμεων του Στρατού του Άσαντ πέρασε το χωριό και ο λόφος Καραμανλί στην περιοχή Τουρκομάνων του Μπαγίρμπουτζάκ στην ύπαιθρο της Λαττάκειας στη Συρία.

Συνεχίζονται αδιάκοπα οι επιθέσεις που ξεκίνησε το καθεστώς Άσαντ πριν από δυο ημέρες κατά των τουρκμενικών χωριών.

Οι δυνάμεις της Συρίας οι οποίες έπληξαν με όλμους και πυραύλους όλη την ημέρα πολλές περιοχές, το βράδυ προσπάθησαν να εισβάλλουν και τελικά κατέλαβαν το χωριό και τον λόφο Καραμανλί.


Μετά από σφοδρές συγκρούσεις το χωριό και ο λόφος πέρασαν στον έλεγχο των δυνάμεων του Στρατού του Άσαντ!


Ο λόφος Καραμανλί είχε στρατηγική σημασία καθώς δέσποζε στις υπόλοιπες περιοχές που βρίσκονται στα χέρια των Τουρκμενίων, ενώ απο εδώ θα αρχίσει και ο βομβαρδισμός των υπολοίπων χωριών !

Οι δυνάμεις του καθεστώτος χτες είχαν καταλάβει και το χωριό Ισά Πινάρ..Να σημειωθεί οτι οι Τουρκομάνοι ήταν οι Οδηγοί αλλά και οι φύλακες των Φορτηγών που μετέφεραν λαθραία καύσιμα στο έδαφος της Τουρκίας με την ανοχή ,αν όχι την συνενοχή των Τούρκων Αξιωματικών και Πολιτικών !

Πηγή: veteranos.gr


Σαρώνουν ένα προς ένα τα Χωριά των Τουρκομάνων οι Δυνάμεις του Άσαντ! Σαρώνουν ένα προς ένα τα Χωριά των Τουρκομάνων οι Δυνάμεις του Άσαντ! Reviewed by Sahiel on 6/16/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.