Τζιχαντιστής επαινεί τον μακελάρη του Ορλάντο και προειδοποιεί για νέο χτύπημα στο Euro (Βίντεο)

0


Νομίζετε ότι θα μας νικήσετε βομβαρδίζοντας τα σπίτια μας με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τα F-16 σας; Δυστυχώς κάνετε ένα μεγάλο λάθος

Σε ένα βίντεο σοκ που ανέβηκε στο διαδίκτυο, με τίτλο: «Δεν ευθύνεστε παρά μόνο για τον εαυτό σας», Αμερικανός τζιχαντιστής επαινεί τον μακελάρη που σκότωσε 49 ανθρώπους σε κλαμπ του Ορλάντο..

Ο Abu Ismail Amriki εκφράζει τον θαυμασμό του στον Ομάρ Ματίν, μέσω του οποίου ο Αλλάχ τιμώρησε τους εχθρούς του, ενώ προτρέπει και άλλους μουσουλμάνους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Ο ίδιος λέει: «Νομίζετε ότι θα μας νικήσετε βομβαρδίζοντας τα σπίτια μας με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τα F-16 σας; Δυστυχώς κάνετε ένα μεγάλο λάθος».

Τέλος, ο τζιχαντιστής, ο οποίος μιλά Αγγλικά, αναφέρεται σε μια επιχείρηση «έκπληξη» κατά τη διάρκεια του Euro 2016 που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία.


Πηγή: newsbomb.gr
loading...
Τζιχαντιστής επαινεί τον μακελάρη του Ορλάντο και προειδοποιεί για νέο χτύπημα στο Euro (Βίντεο)
4/ 5 stars - "Τζιχαντιστής επαινεί τον μακελάρη του Ορλάντο και προειδοποιεί για νέο χτύπημα στο Euro (Βίντεο)" Νομίζετε ότι θα μας νικήσετε βομβαρδίζοντας τα σπίτια μας με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και τ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top