ΒΟΜΒΑ Άδωνι στη ΝΔ προκαλεί τριγμούς...

0


Δίχασε το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η απόφαση να αποχωρήσει το κόμμα από τη συζήτηση που γινόταν στη Βουλή σχετικά με τη ρύθμιση που απαγορεύει σε βουλευτές τη συμμετοχή τους σε εταιρείες εκτός Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε ότι:

"Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, κυρίως, γιατί υπήρχε μία διακωμώδηση όλης της διαδικασίας από τον τρόπο που το χειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πραγματική. Από τη φασαρία που έγινε εκ των υστέρων, φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Αυτό, όμως, είναι μετά Χριστόν, προφήτες μπορεί να γίνονται όλοι".

Από την άλλη μεριά, αντίθετη άποψη εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος δήλωσε: "Εγώ νομίζω ότι ήταν σωστό, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω, τι ήταν εκείνο που υπαγόρευσε αυτήν τη στάση, διότι εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν μένω. Διότι τα καραγκιοζιλίκια του κ. Τσίπρα δεν μπορούμε να τα νομιμοποιούμε συνεχώς. Και ο κ. Τσίπρας, οφείλει κάποια στιγμή να αντιληφθεί, ότι το Κοινοβούλιο δεν είναι χώρος για να τον εξευτελίζει. Γιατί αυτά είναι ξεφτίλες, όταν έρχεσαι δέκα μέρες μετά και ψηφίζεις το ακριβώς αντίθετο, εσείς μου λέτε, "μείνε μέσα να του το πεις. Και εγώ σας λεω, έχει κανένα νόημα; Γιατί, δεν ξέρει τι κάνει; Προφανώς, ξέρει τι κάνει. Και θα σας πω και κάτι ακόμη χειρότερο, για να καταλάβετε το μέγεθος τώρα, γιατί προσέξτε: Αφού το κάνει αυτό, έχει μεσολαβήσει προφανώς η επιεικής ρύθμιση, όποιοι ήταν να "ξεπλυθούν", "ξεπλύθηκαν" και έρχεται τώρα, προφανώς, σε εντελώς μη νοήμονες, πια, απευθυνόμενος και κάνει τον "καμπόσο", φέρνοντας την εξαιρετικά, δήθεν, υπερβολική ρύθμιση"

Το διαβάσαμε στο: voicenews.gr
loading...
ΒΟΜΒΑ Άδωνι στη ΝΔ προκαλεί τριγμούς...
4/ 5 stars - "ΒΟΜΒΑ Άδωνι στη ΝΔ προκαλεί τριγμούς... " Δίχασε το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η απόφαση να αποχωρήσει το κόμμα από τη συζήτηση που ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top