Αυτή είναι η συγνώμη του Ερντογάν και του τουρκικού οθωμανικού κατεστημένου...

0


Η τουρκική κρατική εταιρεία μεταφορών «ÇUHADAR TREYLER»,μεταφέρει στο Χαλέπι άρματα μάχης,τεθωρακισμένα, αντιαρματικούς πυραύλους TOW,αντιαεροπορικούς Stinger και εκπαιδευτές του τουρκικού στρατού για τους ισλαμιστές του FSA και της Al-Noursa!!!

Αυτή είναι η »συγνώμη»του Ερντογάν και του τουρκικού οθωμανικού κατεστημένου. Λίγες ώρες μετά την »συγνώμη»του Τούρκου προέδρου,αναρτήθηκε βίντεο στο διαδίκτυο από τις ισλαμικές ομάδες του Χαλεπίου,όπου δείχνει την τουρκική κρατική εταιρεία μεταφορών «ÇUHADAR TREYLER»,να μεταφέρει άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα στο Χαλέπι,όπου διεξάγονται σφοδρές συγκρούεις ανάμεσα σε δυνάμεις του Άσαντ και ισλαμοσυμμορίτες.

Παράλληλα,πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από ρωσικές σ.τ.ρ.α.τ.ι.ω.τ.ι.κ.έ.ς. πηγές και συριακές,αναφέρουν πως εχθές,μεταφέρθηκαν μέσω Τουρκίας σε ισλαμικές ομάδες σε βόρειο Λατάκια και Χαλέπι,20 αντιαερορικές σκανδάλες τύπου stinger,12 αντιαρματικές σκανδάλες TOW,με συνολικά 80 αμερικανικούς πυραύλους του τύπου,ενώ η όλη παρτίδα εξοπλισμού συνοδεύονταν από 40 Τούρκους εκπαιδευτές!!!

Την ίδια λοιπόν στιγμή που ο Αττίλας ζητά »συγνώμη»για την κατάρριψη τοτ Τούρκου πιλότου,την ίδια στιγμή,εξοπλίζει σαν αστακό την ισλαμική συμμορία που αιματοκυλίζει την Συρία, για να καταρρίψουν και άλλα ρωσικά ελικόπτερα και αεροσκάφη.Τελικά ποιός δουλεύει ποιόν;;;Πηγή: dioptra-news.com

loading...
Αυτή είναι η συγνώμη του Ερντογάν και του τουρκικού οθωμανικού κατεστημένου...
4/ 5 stars - "Αυτή είναι η συγνώμη του Ερντογάν και του τουρκικού οθωμανικού κατεστημένου..." Η τουρκική κρατική εταιρεία μεταφορών «ÇUHADAR TREYLER»,μεταφέρει στο Χαλέπι άρματα μάχης,τεθω...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top