Σαμπάνιες άνοιξαν Εβραίοι και Τούρκοι όταν έμαθαν την είδηση για την κατάρριψη του ρωσικού ΜΙ-25Ένα απίστευτο γλέντι βρίσκεται σε εξέλιξη από εχθές,όταν μαθεύτηκε η είδηση της κατάρριψης του ρωσικού ΜΙ-25,με αποτέλεσμα τον θάνατο των δυο χειριστών του.

Σε γνωστούς εβραικούς και ισλαμικούς σεσημεσμένους ιστότοπους,έχει στηθεί ένα άνευ προηγουμένου γλέντι(βλ.φώτο),ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως μόλις έγινε γνωστή η είδηση της κατάρριψης,στην σύνοδο του ΝΑΤΟ,άνοιξαν σαμπάνιες και το γιόρτασαν δεόντως.

Να επισημάνουμε την είδηση πως ο αμερικανικής κατασκευής TOW,που το χτύπησε ανήκε σε τουρκική παρτίδα,τουλάχιστον αυτό δηλώνουν Ρώσοι ειδικοί.

Στο βίντεο που ακολουθεί,η μοιραία στιγμή για το ρωσικό ελικόπτερο,το οποίο χειρίζονταν έμπειροι χειριστές με μεγάλη πείρα στις επιχειρήσες στην Συρία.
Πηγή: dioptra-news.com

Σαμπάνιες άνοιξαν Εβραίοι και Τούρκοι όταν έμαθαν την είδηση για την κατάρριψη του ρωσικού ΜΙ-25 Σαμπάνιες άνοιξαν Εβραίοι και Τούρκοι όταν έμαθαν την είδηση για την κατάρριψη του ρωσικού ΜΙ-25 Reviewed by Sahiel on 7/10/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.