Παραδεισένιο νησί στον Ειρηνικό πωλείται έναντι 49 δολαρίων (Βίντεο+Φωτογραφίες)

0


Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα παραδεισένιο νησί στον Ειρηνικό; Τώρα μπορεί το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα, και μάλιστα έναντι μόλις 49 δολαρίων!

Ο λόγος για το ιδιωτικό νησί Kosrae Nautilus Resort. Οι ιδιοκτήτες του μετά από 24 χρόνια που ζουν εκεί, θέλουν να αποσυρθούν για να ζήσουν κοντά στα εγγόνια τους κι αποφάσισαν να το κληρώσουν σε έναν υπερτυχερό ζητώντας ως αντάλλαγμα 49 δολάρια.

Βασική προϋπόθεση να είναι όνειρο ζωής για εκείνον που θα το κερδίσει, όπως όνειρο ζωής υπήρξε και για τους ίδιους.

Το Kosrae Nautilus Resort βρίσκεται στο τροπικό Kosrae της Μικρονησίας, μια συλλογή νησιών στον Νότιο Ειρηνικό. Το Kosrae είναι ένα απομακρυσμένο ηφαιστειακό νησί γνωστό για τους παρθένους κοραλλιογενείς υφάλους, καθιστώντας το ιδιαίτερα δημοφιλές με τους δύτες.

Ο νέος ιδιοκτήτης θα πάρει μαζί με το νησί και μια εταιρεία καταδύσεων, η οποία είναι υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας και κερδοφόρα χωρίς κανένα απολύτως χρέος.

Αν είστε πάνω από 21 ετών και το θέλετε πολύ, μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση, η οποία θα γίνει στις 26 Ιουλίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει όμως να πάτε εκεί…

Δείτε το βίντεο:

video

Δείτε τις φωτογραφίες:Πηγή: tvxs.gr
loading...
Παραδεισένιο νησί στον Ειρηνικό πωλείται έναντι 49 δολαρίων (Βίντεο+Φωτογραφίες)
4/ 5 stars - "Παραδεισένιο νησί στον Ειρηνικό πωλείται έναντι 49 δολαρίων (Βίντεο+Φωτογραφίες) " Θα θέλατε να αποκτήσετε ένα παραδεισένιο νησί στον Ειρηνικό; Τώρα μπορεί το όνειρο σας να γίν...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top