Συνελήφθη η «ύαινα», ο άνδρας που πληρωνόταν για να βιάζει παιδιά

0


Συνελήφθη με εντολή του προέδρου της Αφρικανικής χώρας Μαλάουι, ο Έρικ Αννίβα ο 40χρονος άνδρας που πληρώνεται 7 δολάρια για να κάνει σεξ με παιδιά.

Πρόκειται για έναν «hyena» (ύαινα), δηλαδή έναν άνδρα που πληρώνεται για να εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή χήρες ή στείρες γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, στο πλαίσιο της μύησης ή της «σεξουαλικής κάθαρσης». Πρόκειται για τελετές που επιβιώνουν ακόμη στην Αφρική.

Ο Έρικ Ανίβα έγινε γνωστός στον δυτικό κόσμο πριν από μερικές ημέρες με αφορμή ρεπορτάζ του BBC. Σε αυτό ο Ανίβα εξομολογήθηκε πως δεν αποκάλυπτε σε όσους τον προσλαμβάνανε ότι πάσχει από HIV.

Ο πρόεδρος της χώρας, ο Peter Mutharika, μετά το ρεπορτάζ έδωσε εντολή για τη σύλληψή του και όπως είπε η αστυνομία θα διερευνήσει την υπόθεση και θα του απαγγελθούν κατηγορίες για όλα αυτά που δήλωσε στο BBC ότι κάνει.

Ο Ανίβα ανήκει στην κατηγορία των «hyenas» όπου οικογένειες πληρώνουν άνδρες προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με κορίτσια που ξεκίνησαν να έχουν έμμηνο ρύση ή γυναίκες που έχασαν τον άνδρα τους. Εάν δεν υπακούσουν, αρρώστιες και άλλα δεινά λέγεται ότι θα πλήξουν την κοινότητα στην οποία ζουν.

Ο Έρικ Αννίβα, είναι παντρεμένος με δύο γυναίκες και δηλώνει περήφανος για την δουλειά του, ενώ ισχυρίζεται πως οι γυναίκες τον επιθυμούν. Κατά τον ίδιο, οι τελετές δεν συνιστούν βιασμό.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος του προέδρου Peter Mutharika δήλωσε πως αν και ο πρόεδρος του Μαλάουι επιθυμεί τη διατήρηση της κουλτούρας και των εθίμων και επιθυμεί την θετική κοινωνικοποίηση των παιδιών, δεν πρόκειται να ανεχτεί παραδοσιακές πρακτικές που όμως βλάπτουν τους συμμετέχοντες σε αυτές.

Σύμφωνα με την ίδια ο πρόεδρος διέταξε να εξεταστούν οι γονείς όλων των παιδιών που πλήρωσαν για να συνευρεθούν με τον Ανίβα που είναι φορέας του AIDS.

«Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες» δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Σημειώνεται ότι το περασμένο έτος η κυβέρνηση του Μαλάουι απαγόρευσε το γάμο ανηλίκων και ανέβασε το όριο ηλικίας για κάποιον να παντρευτεί από τα 15 έτη στα 18.

Πηγή
loading...
Συνελήφθη η «ύαινα», ο άνδρας που πληρωνόταν για να βιάζει παιδιά
4/ 5 stars - "Συνελήφθη η «ύαινα», ο άνδρας που πληρωνόταν για να βιάζει παιδιά" Συνελήφθη με εντολή του προέδρου της Αφρικανικής χώρας Μαλάουι, ο Έρικ Αννίβα ο 40χρονος άνδρα...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top