Εγχείρηση αλλαγής φύλου θα κάνει ο Ερντογάν στους πραξικοπηματίες

0


Πανέξυπνος αποδεικνύεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ενρτογάν, αφού παίρνει πίσω την απειλή για επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία και δηλώνει πως όσοι οργάνωσαν και συμμετείχαν στο πραξικόπημα σε βάρος του θα υποβληθούν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αναγκάστηκε να υποχωρήσει στο θέμα της θανατικής ποινής μετά την απειλή της Ευρωπαϊκής Ένωσης πως η Τουρκία θα πρέπει να ξεχάσει την ένταξή της στην Ε.Ε., αν επαναφέρει την θανατική ποινή.

Ο Ερντογάν τρέμει μήπως η Τουρκία δεν μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μείνει χωρίς χρεοκοπία και Μνημόνια.

Αλλά και οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν τον Ερντογάν σε αυτοσυγκράτηση γιατί η θανατική ποινή μπορεί να ισχύει στις ΗΠΑ αλλά απαγορεύεται στην Τουρκία που είναι απολίτιστη και υπανάπτυκτη.

Τώρα μένει να βγει και η Κίνα να ταχθεί κατά της θανατικής ποινής στην Τουρκία, για να μη μας μείνει άντερο από τα γέλια.

Με την απόφασή του να υποβληθούν οι πραξικοπηματίες σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, ο Ταγίπ Ερντογάν ξεπερνάει τις αντιδράσεις για την θανατική ποινή και η Τουρκία γίνεται η πρώτη χώρα του κόσμου που τα δικαστήρια θα μπορούν να επιβάλουν ως ποινή την εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Μετά από κάποιες αντιδράσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων για την εγχείρηση αλλαγής φύλου στους πραξικοπηματίες, ο Ερντογάν κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για σεξισμό και είπε πως και οι γυναίκες είναι πλάσματα του Αλλάχ.

Ο Ερντογάν είπε ακόμα πως η εγχείρηση αλλαγής φύλου θα βοηθήσει τους πραξικοπηματίες να ανακαλύψουν και την θηλυκή τους πλευρά, ενώ θα σταματήσουν να παίζουν με τα όπλα και θα το ρίξουν στο πλέξιμο και στον αργαλειό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Άγκυρα, κάποιοι από τους πραξικοπηματίες που θα υποβληθούν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου -και θα γίνουν θεογκόμενες- θα πουληθούν σε εμίρηδες για να στελεχώσουν τα χαρέμια τους.

(Η θανατική ποινή δεν είναι απαραίτητη στην Τουρκία, αφού όποιον δεν γουστάρει το εκάστοτε καθεστώς τον καθαρίζει χωρίς δίκη.)

Εγραψε: Pitsirikos 
loading...
Εγχείρηση αλλαγής φύλου θα κάνει ο Ερντογάν στους πραξικοπηματίες
4/ 5 stars - "Εγχείρηση αλλαγής φύλου θα κάνει ο Ερντογάν στους πραξικοπηματίες" Πανέξυπνος αποδεικνύεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ενρτογάν, αφού παίρνει πίσω την απειλή για ε...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top