ΕΚΤΑΚΤΟ! Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ του Κώστα Καραμανλή…

0


Τις αντιθέσεις του σχετικά με την απλή αναλογική εξέφρασε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δήλωσε ανοικτά πως είναι υπέρ του μπόνους για το πρώτο κόμμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε πως «η χώρα χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ σταθερές κυβερνήσεις».

«Με την απλή αναλογική το πολιτικό σύστημα θα οδηγηθεί σε περαιτέρω κερματισμό των πολιτικών δυνάμεων και ιταλοποίηση της ελληνικής Βουλής».

Εφόσον εφαρμοστεί το σύστημα αυτό, ο κ. Καραμανλής υποστηρίζει πως ενδέχεται να αποκτήσουν πρόσβαση στη Βουλή ακόμη και 10-11 κόμματα. Συνεπώς θα χρειάζεται η σύμπραξη τεσσάρων ή και περισσοτέρων κομμάτων για να συγκροτηθεί κυβέρνηση συνεργασίας.


«Αυτό γινόταν στην Ιταλία και κάθε τρεις και λίγο πήγαιναν σε εκλογές», τόνισε φοβούμενος την ακυβερνησία.

Αν και είναι υπέρ του μπόνους, ο ίδιος φαίνεται πως υποστηρίζει ότι το μπόνους θα πρέπει να είναι μικρότερο, αν και ψηφίστηκε με τη δική του κυβέρνηση, σύμφωνα με το τότε πολιτικό περιβάλλον.

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε και για την πολιτική του επιστροφή στο προσκήνιο.

«Δεν έχω τίποτα τέτοιο στην άκρη του μυαλού μου. Αν ήθελα να κάνω ένα τέτοιο comeback θα το έκανα το 2015, όταν μου είχε προταθεί».

Πηγή: voicenews.gr
loading...
ΕΚΤΑΚΤΟ! Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ του Κώστα Καραμανλή…
4/ 5 stars - "ΕΚΤΑΚΤΟ! Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ του Κώστα Καραμανλή… " Τις αντιθέσεις του σχετικά με την απλή αναλογική εξέφρασε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δήλωσε...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top