Ο ISIS πουλά σκλάβες του έρωτα μέσω εφαρμογής σε κινητά

0


Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό πως το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), πωλούσε δημόσια μέσω Facebook σκλάβες του έρωτα.

Τώρα νέες λεπτομέρειες αναφορικά με το εμπόριο γυναικών έρχονται στη δημοσιότητα καθότι όπως έγινε γνωστό ο ISIS έχει φτιάξει μια εφαρμογή για smartphone μέσα από την οποία ο πωλητής μπορεί να δειγματίσει το «εμπόρευμά» του και ο αγοραστής να έχει ένα μέτρο σύγκρισης αναφορικά με τις πωγυναίκες.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως μια προσπάθεια του ISIS να βγάλει περισσότερα χρήματα καθότι λόγω της απώλειας εδαφών του έχει αρχίσει να πλήττεται η οικονομία του, ενώ η εφαρμογή αυτή αποτελεί και ένα τρόπο αποτελεσματικότερου ελέγχου στις περίπου 3.000 γυναίκες και κορίτσια Γιαζίντι ως σκλάβες του σεξ για να αποτρέψουν τις αποδράσεις από το Ισλαμικό Κράτος.

Η εφαρμογή περιέχει φωτογραφίες των γυναικών που διατίθενται προς πώληση, ενώ σε αρκετές από αυτές γίνεται δημοπρασία με εκείνον που προσφέρει μεγαλύτερη τιμή να αποκτά την κοπέλα.


«Υπάρχει μια γυναίκα σκλάβα-Παρθένα- Όμορφη-12 ετών. Τα Αραβικά της είναι αδύναμα- Είναι καθαρή-Η τιμή της έχει φτάσει τα 12.500 δολάρια και θα πωληθεί σύντομα.

Η φωτογραφία της είναι ιδιωτική. Μόνο όσοι έχουν τα χρήματα να την αγοράσουν μπορούν να ζητήσουν να δουν την φωτογραφία της» αναφέρει μια αγγελία πώλησης σύμφωνα με το Associated Press.

Πηγή: topontiki.gr

loading...
Ο ISIS πουλά σκλάβες του έρωτα μέσω εφαρμογής σε κινητά
4/ 5 stars - "Ο ISIS πουλά σκλάβες του έρωτα μέσω εφαρμογής σε κινητά" Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό πως το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), πωλούσ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top