Πανό στα κατεχόμενα εναντίον Ερντογάν

0

Ως υποστηρικτές του ΡΚΚ χαρακτήρισε η τουρκική εφημερίδα “Ακίτ”...


Ως υποστηρικτές του ΡΚΚ χαρακτήρισε η τουρκική εφημερίδα “Ακίτ” τους αποφοίτους του τμήματος αρχιτεκτονικής του “πανεπιστημίου” ανατολικής Μεσογείου (DAÜ), οι οποίοι στην τελετή αποφοίτησης ανάρτησαν πανό που έγραφε “Θα ανοικοδομήσουμε ξανά τις πόλεις που γκρέμισες” απευθυνόμενοι προφανώς στον Τούρκο Πρόεδρο.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η “Αφρίκα” η τελετή αποφοίτησης έγινε στις 28 Ιουνίου. Κάτω από το προαναφερόμενο μήνυμα στο πανό αναγράφονταν οι πόλεις Σουρ, Νουσαϊμπίν, Τσίζρε, Σιλώπη και Γιουκσεκόβα, που βρίσκονται στην ΝΑ Τουρκία.

Στο θέμα αναφέρθηκε τόσο η εφημερίδα Ακίτ όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός του ομίλου ΜΜΕ στην Τουρκία υποστηρίζοντας ότι το DAÜ έχει γίνει “φωλιά τρομοκρατίας” και οι φοιτητές που προέβησαν στην ενέργεια με τα πανό “υποστηρικτές της τρομοκρατίας”. Σύμφωνα με την Αφρίκα, παρόμοια στάση τήρησαν και άλλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην Τουρκία.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο “πανεπιστήμιο” της Αμμοχώστου σημειώνονται συχνά συμπλοκές μεταξύ φοιτητών κουρδικής καταγωγής και εθνικιστών.

Πηγή: mignatiou.com

loading...
Πανό στα κατεχόμενα εναντίον Ερντογάν
4/ 5 stars - "Πανό στα κατεχόμενα εναντίον Ερντογάν" Ως υποστηρικτές του ΡΚΚ χαρακτήρισε η τουρκική εφημερίδα “Ακίτ”...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top