Σκάνδαλο Μαρινόπουλου: 5 χρόνια δεν δημοσίευε ισολογισμούς και «καθάρισε» με 1.350 ευρώ!

0Η εταιρεία που φέσωσε όλη την αγορά με πάνω από 1,3 δισ. ευρώ δεν δημοσίευε ισολογισμούς από το 2012 και «καθάρισε» με το γελοίο πρόστιμο των 1.350 ευρώ! Ποιοι και γιατί κάλυπταν όλα αυτά τα χρόνια τον Μαρινόπουλο;

Η ασυδοσία στην αγορά δεν έχει όριο. Όπως και τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται στο παρασκήνιο.

Με αφορμή το σκάνδαλο Μαρινόπουλου ξεδιπλώνονται και άλλες πτυχές της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού φαίνεται ξεκάθαρα πώς ορισμένοι επιχειρηματίες είχαν και εξακολουθούν να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση όχι μόνο από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Η είδηση που εξοργίζει δεν είναι μόνον ότι η εταιρεία του Πάνου Μαρινόπουλου χρωστάει πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ σε προμηθευτές, τράπεζες και δημόσιο, την ώρα που οι ιδιοκτήτες πρόλαβαν και έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Η μεγάλη είδηση που αποσιωπούν τόσο η κυβέρνηση, όσο και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι ότι τα 5 τελευταία χρόνια η «Μαρινόπουλος» δεν έχει δημοσιεύσει ούτε έναν ισολογισμό!

Και βεβαίως αναφερόμαστε σε μία τεράστια εταιρεία, με μεγάλο τζίρο και «βαρύ» όνομα στην αγορά, η οποία όμως απέφευγε συστηματικά από το 2012 και μετά να δημοσιεύει τους ισολογισμούς της.

Απέκρυβε δηλαδή συστηματικά τα κέρδη, τα έσοδα και τα έξοδα και όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ελέγξει τι ακριβώς συμβαίνει με μια τόσο μεγάλη εταιρεία.

Ή μήπως ήξεραν; Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbomb.gr


loading...
Σκάνδαλο Μαρινόπουλου: 5 χρόνια δεν δημοσίευε ισολογισμούς και «καθάρισε» με 1.350 ευρώ!
4/ 5 stars - "Σκάνδαλο Μαρινόπουλου: 5 χρόνια δεν δημοσίευε ισολογισμούς και «καθάρισε» με 1.350 ευρώ!" Η εταιρεία που φέσωσε όλη την αγορά με πάνω από 1,3 δισ. ευρώ δεν δημοσίευε ισολογισμούς από ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top