Τι απίστευτο έφτιαξαν με όπλα αυτοί οι τύποι; (Βίντεο)

0


Ένα από τα πιο δυνατά αλλά μέχρι στιγμής άγνωστα όπλα ονομάζεται The Gun Music Box, το οποίο είναι ένα χειροποίητο εργαλείο από χάλυβα. 

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα μουσικό κουτί, το οποίο παράγει ήχο μέσω των όπλων, και φτιάχτηκε για την Ειρήνη.

Οι δημιουργοί του ανέβασαν ένα video στο Youtube, στο οποίο κανείς μπορεί να ακούσει το μουσικό κουτί να παίζει μουσική, πυροβολώντας όπλα, ακούγοντας παράλληλα τους ευρηματικούς στίχους ενός τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για το The Gun Music Box.

“Ο πόλεμος είναι κόλαση, αλλά η Ειρήνη είναι τρομερά βαρετή. Θα κάνουμε την Ειρήνη πιο ενδιαφέρουσα για εσάς. Ενδιαφέρεστε για την Ειρήνη;”. Μία από τις ερωτήσεις του τραγουδιού που καλούμαστε όλοι να απαντήσουμε ακούγεται από τον πρώτο στίχο.

“Προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα άλλο νόημα στα όπλα -τα χρησιμοποιήσαμε για να φτιάξουμε ένα μουσικό κομμάτι και όχι για να πυροβολήσουμε κάποιον. Το κομμάτι είναι ένα τραγούδι για την Ειρήνη”, γράφουν μεταξύ άλλων οι δημιουργοί του στην περιγραφή του video.

Τα όπλα "τραγουδούν" για την ειρήνη


Φωτογραφίες του The Gun Music Box


Πηγή
loading...
Τι απίστευτο έφτιαξαν με όπλα αυτοί οι τύποι; (Βίντεο)
4/ 5 stars - "Τι απίστευτο έφτιαξαν με όπλα αυτοί οι τύποι; (Βίντεο)" Ένα από τα πιο δυνατά αλλά μέχρι στιγμής άγνωστα όπλα ονομάζεται The Gun Music Box, το οποίο ε...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top