Συναγερμός στη Γερμανία - Ένοπλος ταμπουρωμένος σε εστιατόριο!

0


Πανικός επικρατεί αυτήν την στιγμή στην Γερμανία καθώς ένας άντρας έχει οχυρωθεί μέσα σε ένα εστιατόριο στην δυτική πόλη του Saarbruecken. Μια επίλεκτη αντιτρομοκρατική ομάδα (SEK) έχει ήδη μεταβεί στο σημείο έτοιμη να εισβάλει στο κτίριο.

Ο οπλισμένος άντρας φώναξε «Βγείτε όλοι έξω»! Το προσωπικό, λίγοι πελάτες και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έτρεξαν πανικόβλητοι στο δρόμο, φωνάζοντας για βοήθεια. Η αστυνομία έχει αποκλείσει δυο δρόμους στο κέντρο της πόλης προκειμένου να έχει ελευθερία κινήσεων στην επιχείρησή της.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας πάσχει από «ψυχολογικά προβλήματα» και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά η ταυτότητά του ούτε τα αιτήματά του.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο ένοπλος δράστης έχει και κάποια σχέση με το εστιατόριο και ότι η κατάσταση δεν έχει κάποιο «πολιτικό υπόβαθρο».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάγεται από τα Σκόπια, αλλά ζει στη Γερμανία για αρκετά χρόνια και φέρεται να είναι ο γαμπρός του ιδιοκτήτη, σύμφωνα με αξιωματικό της τοπικής αστυνομίας.

Παράλληλα, φαίνεται ότι ο άντρας δεν κρατάει κάποιον για όμηρο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί του. Δεν έχει διευκρινιστεί πως τραυμάτισε τον εαυτό του.

Πηγή
loading...
Συναγερμός στη Γερμανία - Ένοπλος ταμπουρωμένος σε εστιατόριο!
4/ 5 stars - "Συναγερμός στη Γερμανία - Ένοπλος ταμπουρωμένος σε εστιατόριο!" Πανικός επικρατεί αυτήν την στιγμή στην Γερμανία καθώς ένας άντρας έχει οχυρωθεί μέσα σε ένα ε...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top