Δημοσκόπηση Κόλαφος για Μητσοτάκη: 7 στους 10 τον θεωρούν υπερασπιστή της διαπλοκής

0


Κόλαφος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μερίδα των βουλευτών της ΝΔ που δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να μην ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι η δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με την καταγγελία της κυβέρνησης ότι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν γίνει υπερασπιστές της διαπλοκής, συμφωνία εκφράζει το 69% των ερωτηθέντων, διαφωνία το 24%, ενώ αρνείται να τοποθετηθεί το 7%.

Η εν λόγω στάση της ηγεσίας της ΝΔ έχει ενοχλήσει σφόδρα και εσωκομματικούς κύκλους, καθώς το «καραμανλικό» μπλοκ εκτιμά ότι οι χειρισμοί Μητσοτάκη μετατρέπουν τη ΝΔ σε κόμμα ολίγων και συμφερόντων, ενώ κοινής αποδοχής επιχείρημα είναι ότι στο παρελθόν η ΝΔ επί Καραμανλή είχε συγκρουστεί με τα επίμαχα συμφέροντα, γνωστά στην παρέα του Μπαϊρακτάρη και ως… νταβατζήδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των εσωκομματικών αντιδράσεων είναι οι έντονοι διαξιφισμοί στη ΝΔ για τη χείρα βοηθείας που έτεινε σε χρόνο ρεκόρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους Σταύρο Ψυχάρη και Γιάννη Αλαφούζο αναφορικά με τις δικαστικές περιπέτειές τους για μαύρο χρήμα, την ώρα που μάλιστα δεν έχει ολοκληρωθεί καν η δικαστική διερεύνηση!


Πηγή
loading...
Δημοσκόπηση Κόλαφος για Μητσοτάκη: 7 στους 10 τον θεωρούν υπερασπιστή της διαπλοκής
4/ 5 stars - " Δημοσκόπηση Κόλαφος για Μητσοτάκη: 7 στους 10 τον θεωρούν υπερασπιστή της διαπλοκής" Κόλαφος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μερίδα των βουλευτών της ΝΔ που δίνουν τον υπέρ πάντων α...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top