Προσοχή: Τηλεφωνική απάτη «στέλνει» τα παιδιά σας στο νοσοκομείο για να σας πάρει λεφτά

0

Από τις αρχές Ιουλίου και μετά έχουν καταγραφεί πάμπολλα περιστατικά σε κατοίκους των νοτίων...Από τις αρχές Ιουλίου και μετά έχουν καταγραφεί πάμπολλα περιστατικά σε κατοίκους των νοτίων προαστίων, κυρίως της Γλυφάδας και του Πειραιά, με άγνωστους να τηλεφωνούν και να ενημερώνουν γονείς ή παππούδες ότι τα παιδιά κι εγγόνια τους βρίσκονται στο νοσοκομείο τραυματισμένα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το ρεπερτόριο αλλάζει και κάνουν λόγο για κάποιο τροχαίο που συμμετείχε το παιδί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί κάποιος.

Ο τρόπος που σου μεταφέρουν την λεπτομέρεια στο τηλέφωνο είναι τόσο γρήγορος, έντονος και αγχώδης, ώστε να μην προλάβεις να πολυσκεφτείς. Κι εκεί που τα έχεις χαμένα σου ζητάνε ένα χρηματικό ποσό (άλλες περιπτώσεις αναφέρουν 20.000 ευρώ, άλλες 45.000 ευρώ) ώστε να βοηθήσουν το παιδί σου με τον σοβαρό τραυματισμό του ή να κουκουλώσουν το γεγονός ότι σκότωσε με το αυτοκίνητο έναν άνθρωπο. Γι΄αυτό και ο πιο συνήθης ρόλος που υποδύονται είναι αυτός του αστυνομικού, ενώ έχει υπάρξει περιστατικό όπου το τηλεφώνημα ξεκίνησε με μια κοπέλα να κλαίει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα τηλεφωνήματα εξελίσσονται εντελώς στην τύχη, αλλά έχουν σημειωθεί και μαρτυρίες όπου οι άγνωστοι μοιάζουν να γνωρίζουν λεπτομέρειες για το εκάστοτε άτομο που αποτελεί το δόλωμα τους.

Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει καταγγελίες, δεν έχει σημειωθεί ακόμα κάποια σύλληψη.

Πηγή

loading...
Προσοχή: Τηλεφωνική απάτη «στέλνει» τα παιδιά σας στο νοσοκομείο για να σας πάρει λεφτά
4/ 5 stars - "Προσοχή: Τηλεφωνική απάτη «στέλνει» τα παιδιά σας στο νοσοκομείο για να σας πάρει λεφτά" Από τις αρχές Ιουλίου και μετά έχουν καταγραφεί πάμπολλα περιστατικά σε κατοίκους των νοτίων...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top