Μανχάταν: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 ώρα Ελλάδας - Τουλάχιστον 29 τραυματίες

0


Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι 29 πολίτες τραυματίστηκαν από την έκρηξη, όμως κανενός η ζωή δεν κινδυνεύει. 

«Η έκρηξη σημειώθηκε στις 20:30, τοπική ώρα, (03:30 ώρα Ελλάδας) στην 23η οδό, μεταξύ της 6ης και 7ης λεωφόρου», τόνισε ο εκπρόσωπος της μητροπολιτικής αστυνομίας της Πίτερ Ντόναλντ με ανάρτηση του στο twitter.

Ένας πιθανός εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε η έκρηξη στην περιοχή Τσέλσι, ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο Χάρι Τζ. Ουέντιν, επικεφαλής της διεύθυνσης Ειδικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης της Νέας Υόρκης ανέφερε επίσης στο Twitter ότι η αστυνομία ερευνά για έναν «πιθανό δεύτερο μηχανισμό».


Πάντως, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η έκρηξη στο Μανχάταν συνδέεται με την τρομοκρατία. Η έκρηξη φαίνεται να ήταν μια «σκόπιμη ενέργεια», αλλά δεν υπάρχουν «στοιχεία σε αυτό το στάδιο που να δείχνουν σύνδεση με την τρομοκρατία», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μπιλ ντε Μπλάζιο.loading...
Μανχάταν: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 ώρα Ελλάδας - Τουλάχιστον 29 τραυματίες
4/ 5 stars - "Μανχάταν: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 03:30 ώρα Ελλάδας - Τουλάχιστον 29 τραυματίες" Η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι 29 πολίτες τραυματίστηκαν από την έκρηξη, ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top