Γυναίκα έβγαλε βόλτα τον σύντροφο της με το λουρί του σκύλου και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο

0


Οι παράξενες εικόνες που δημοσιεύει η Daily Mail έρχονται από την Κίνα και δείχνουν μία γυναίκα να βγάζει βόλτα τον φίλο της με λουρί σκύλου.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στην επαρχία Fujian της Κίνας σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως ήταν φυσικό τράβηξε τα βλέμματα. Κλήθηκε μάλιστα και η αστυνομία καθώς το ζευγάρι έκλεινε την κυκλοφορία στο δρόμο προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα περπατούσε αμέριμνη ενώ κατά διαστήματα έσκυβε και χάιδευε το κεφάλι του ανθρώπου-κατοικίδιου. Μάλιστα, σταματούσε στη μέση του δρόμου προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Τελικά και αφού πήγε η αστυνομία στο σημείο, η γυναίκα πείστηκε να τον λύσει και να τον αφήσει να σηκωθεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περαστικοί απαθανάτισαν με τις μηχανές τους το πρωτοφανές περιστατικό και οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο Weibo όπου και έγιναν viral.

Κάποιοι δεν απορούν τόσο με τη συμπεριφορά της γυναίκας αλλά με του άνδρα που έχει πάρει κυριολεκτικά το ρόλο του σκύλου έχοντας σκύψει το κεφάλι χωρίς να προβάλλει κάποια αντίσταση. Αν και το περιστατικό έληξε μόλις έφτασε η αστυνομία, δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι βγήκε έξω στο δρόμο.

Δεν είναι γνωστή επίσης η ταυτότητά τους ενώ δεν δόθηκε περαιτέρω έκταση στο ζήτημα.


koolnews.gr
loading...
Γυναίκα έβγαλε βόλτα τον σύντροφο της με το λουρί του σκύλου και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο
4/ 5 stars - "Γυναίκα έβγαλε βόλτα τον σύντροφο της με το λουρί του σκύλου και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο" Οι παράξενες εικόνες που δημοσιεύει η Daily Mail έρχονται από την Κίνα και δείχνουν μία γυναίκ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top