Δείτε το πριν είναι αργά - Θέλουν στρατιωτικό νόμο και Νέα Τάξη πραγμάτων μέσα στο 2016Υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας και φήμες ότι η FEMA ετοιμάζεται μυστικά για το συνολικό έλεγχο της Αμερικής. Η Κυβέρνηση έχει ενεργοποιήσει πολλά στρατόπεδα της FEMA,τα οποία αρνείται ακόμα και την υπαρξή τους.

Σύμφωνα με το νέο νόμο, πολλές μεγάλες πόλεις ισχυρίζονται ότι θέλουν να καθαρίσουν τους δρόμους. Με τον τρόπο αυτό, στοχεύουν να μαζέψουν όλους τους άστεγους και να τους μεταφέρουν σε στρατόπεδα.

Ετοιμάζεται μία κρίση,ώστε ο Ομπάμα να παραμείνει στην κυβέρνηση. Εχει υπογράψει Προεδρικό διάταγμα που βάζει σε μια μόνιμη κατάσταση στρατιωτικού νόμου, που χρειάζεται μόνο να ενεργοποιηθεί από τον Πρόεδρο. Για το λόγο αυτό θα προκληθεί κάποια ξαφνική μεγάλη καταστροφή ,όπως πόλεμος ή πείνα ή φυσική καταστροφή.


Πηγή
Δείτε το πριν είναι αργά - Θέλουν στρατιωτικό νόμο και Νέα Τάξη πραγμάτων μέσα στο 2016 Δείτε το πριν είναι αργά - Θέλουν στρατιωτικό νόμο και Νέα Τάξη πραγμάτων μέσα στο 2016 Reviewed by Sahiel on 10/14/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.