Έφοδος του Ρουβίκωνα στην Attica Bank στην οδό Ομήρου

0


Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας από μέλη της οργάνωσης από κοινού με μέλη της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας Ανήρτησαν κείμενο στο διαδίκτυο

Τα κεντρικά γραφεία της Attica Bank στην οδό Ομήρου κατέλαβαν πριν από λίγο μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας, μαζί με μέλη της «Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας».

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού περιεχομένου στρέφονται κατά του τραπεζικού συστήματος, ενώ παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά στα όσα πρόσφατα ήρθαν στην επικαιρότητα σχετικά με τις δανειοδοτήσεις από τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Οι συντάκτες του κειμένου εξαπολύουν επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη συγκεκριμένη τράπεζα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ώθησε το ασφαλιστικό ταμείο των μηχανικών να επενδύσει στην Attica Bank εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που τώρα έχουν χάσει άνω του 90% της αξίας τους, ενώ ώθησε και άλλες ΔΕΚΟ να τοποθετήσουν στην ίδια τράπεζα τα αποθεματικά τους.

Καταλήγουν λέγοντας ότι συστημικές ή μη οι τράπεζες στηρίζουν τον καπιταλισμό και κάνοντας αναφορά στον Μπεχτ σημειώνουν ««Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;».

Πηγή
loading...
Έφοδος του Ρουβίκωνα στην Attica Bank στην οδό Ομήρου
4/ 5 stars - "Έφοδος του Ρουβίκωνα στην Attica Bank στην οδό Ομήρου" Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας από μέλη της οργάνωσης από κοινού με μέλη της Αναρχ...

Δημοσίευση σχολίου Blogger Disqus

 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ

ΕΘΝΙΚΑ

ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ

Top