Δελτίο Τύπου: Aνωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος

Η χώρα βρίσκεται τα τελευταία επτά χρόνια σε μια δίνη που φαίνεται να οδηγεί σε βαθύτερη και πιο οδυνηρή κρίση.
Πέρα από την αυτονόητη ανησυχία μας για τους πολίτες που εκπροσωπούμε, δέκα (10) Κοινωνικοί Φορείς πραγματοποιούν στις: 30 Μαϊου 2017 & ώρα 17.00μμ, ημέρα Τρίτη στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ το 1ο FORUM Κοινωνικών Φορέων

Είναι μια προσπάθεια η οποία ενώνει τις ανησυχίες και τον προβληματισμό μας , τις σκέψεις μας αλλά και τις προτάσεις μας , με στόχο να βοηθήσουν στην έξοδο από την οικονομική, πολιτική και κοινωνικοί κρίση.
Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι καμία Κοινωνικοί Ομάδα δεν μπορεί να ευημερεί από μόνη της. Αντίθετα, πιστεύουμε, ότι ενώνοντας τις ανησυχίες και κυρίως τη φωνή μας, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια νέα αφετηρία προσδοκίας.

Στο FORUM συμμετέχουν: Α.Γ.Σ.Σ.Ε (Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος) - Aνωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος - ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος) - Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών- ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας – Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών - Ένωση Φορολογουμένων Ελλάδος – Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος – Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών -ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων)

Γραφείο Τύπου Α.Γ.Σ.Σ.Ε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
FORUM ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
30 ΜΑΙΟΥ 2017
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

• 17:00 Άνοιγμα Εργασιών - Προσέλευση
• 17:30 Εισήγηση Νίκου Μουλίνου προέδρου ΑΓΣΣΕ (διάρκεια εισήγησης 12-15 λεπτά)
• Ακολουθούν οι εισηγήσεις των προέδρων των Κοινωνικών Φορέων:

- Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Eλλάδος κ. Θεοτοκάτος Βασίλης
- ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γιώργος
- Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κ. Αλεξανδρής Βασίλης
- ΕΣΕΕ κ. Κορκίδης Βασίλης
- Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου Γιάννης
- Ένωση Φορολογουμένων Ελλάδος κ. Κλειώσης Χρήστος
- Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος κ. Βλασταράκος Μιχαήλ
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών κ. Νικολόπουλος Βασίλης
- ΠΟΜΙΔΑ κ.Παραδιάς Στράτος

• 19:00 Ερωτήματα από το κοινό
• 19:30 Διακήρυξη Φορέων
• Κλείσιμο με μπουφέ για τους Κοινωνικούς Φορείς και τους δημοσιογράφους

Δελτίο Τύπου: Aνωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος Δελτίο Τύπου: Aνωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος Reviewed by Sahiel on 5/25/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

- Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου...
- Tο Sahiel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
- Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το Sahiel.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Από το Blogger.