Η Λαγκάρντ θεωρεί λογικό χωρίς απόφαση για ρύθμιση χρέους να μην εφαρμοστούν τα μέτρα


Μια σημαντική αποκάλυψη για τις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών έκανε ο ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε πως «χωρίς απόφαση για το χρέος δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα για το 2019 και το 2020, και όπως σημείωσε «αυτό έχει συζητηθεί μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία μάλιστα το χαρακτήρισε κατανοητό».

Καταλήγοντας ο κ. Τζανακόπουλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητηθούν από την Ελλάδα περαιτέρω μέτρα, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει κανένα απολύτως σενάριο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων που δεν περιλαμβάνει την εκταμίευση της δόσης έχει εγκριθεί ήδη η τεχνική συμφωνία».

tribune.gr

Η Λαγκάρντ θεωρεί λογικό χωρίς απόφαση για ρύθμιση χρέους να μην εφαρμοστούν τα μέτρα Η Λαγκάρντ θεωρεί λογικό χωρίς απόφαση για ρύθμιση χρέους να μην εφαρμοστούν τα μέτρα Reviewed by Sahiel on 5/24/2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.