Άκρως απόρρητο έγγραφο,του Τουρκικού υπουργείου εσωτερικών αποκαλύπτει πως οι Τούρκοι έβαλαν …


Άκρως απόρρητο έγγραφο,του Τουρκικού υπουργείου εσωτερικών αποκαλύπτει πως οι Τούρκοι έβαλαν …δεκάδες χιλιάδες δολοφόνους ισλαμιστές,μέσα στηνΣυρία με βάση κρατικό πρόγραμμα..η Ρωσική FSB,έκλεψε το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο μέσα απο το στόμα κυριολεκτικά του λύκου!!!

Άκρως απόρρητο έγγραφο,του Τουρκικού υπουργείου εσωτερικών που αποκαλύπτει τα πάντα για τον βρώμικο ρόλο της Άγκυρας στο Συριακό στα χέρια του dioptranews.com!

Η Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, κυκλοφόρησε απο εχθές το βράδυ το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο, το οποίο κάνει τα αποκαλυπτήρια του Τουρκικού παρακράτους !!! Πως έρχονταν στην Τουρκία, οι δολοφόνοι ισλαμιστές απ’όλον τον κόσμο, ποιός τους υποδέχονταν, που τους φιλοξενούσαν, πως εισέρχονταν στο Συριακό έδαφος..απο το 2013 !!! Αυτά και άλλα πολλά με την υπογραφή του Τούρκου υπουργού εσωτερικών, την αγαστή συνεργασία με την τουρκική ΜΙΤ, ενώ η διαβάθμιση του εγγράφου είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ !!! Η μετάφραση του εγγράφου [βλ.φώτο ] είναι η παρακάτω …

———-

ΤΟΡ SECRET ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝΕΠΑΡΧΙΑ Χατάι

Αριθμός: 21714546 – 47201 (81340) 224 – 5826/42438
Ημερομηνία: 03/15/2013

Θέμα: Παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη στους Μουζαχεντίν και την οργάνωση Dzhebhat al-Nusra, πρός όφελος της Τουρκικής Δημοκρατίας και αντικειμενικό σκοπό την καταπολέμηση του Κουρδικού εργατικού κόμματος ΡΚΚ , σας δίνουμε το πλαίσιο ενεργειών με τις παρακάτω εντολές .

Τοποθέτηση των Μουτζαχεντίν στις εγκαταστάσεις πρόνοιας που ανήκουν σε δημόσια ιδρύματα της επαρχίας σας (Χατάι).

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αριθμός 2013/12

Υπό την ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο Οργανισμός TP [του υπουργείου εσωτερικών] ενεργεί για την εξασφάλιση της μετάβασης των Μουτζαχεντίν από το έδαφος της επαρχίας σας προς την Συρία για την καταπολέμηση της αυτονομιστικής οργάνωσης των Κούρδων «PKK», καθώς και των αδελφών οργανώσεων τους. Μεταξύ αυτών των Μουτζαχεντίν, ως επί το πλείστον, περιλαμβάνονται μαχητές Τσετσένοι και της Τυνησίας, που σχετίζονται με την οργάνωση Dzhebhat al-Nusra και έρχονται στη χώρα μας από διάφορες χώρες.Μεγάλη έμφαση πρέπει να δοθεί στα ζητήματα πληροφοριών για την απαραίτητη στήριξη τους και βοήθεια, με πλήρη παροχή ασφαλείας και προστασίας, της ιδιωτικής τους ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό:

Η επαρχία Χατάι αποκτά στρατηγική σημασία στο πλαίσιο της μεταφοράς των Μουτζαχεντίν από το έδαφος της χώρας μας (TR) στη Συρία.

Η παροχή ελεύθερης κίνησης μέσα από την επαρχία, η στρατιωτική τους εκπαίδευση και η παροχή ιατρικής βοήθειας στους τραυματίες μουτζαχεντίν και η μετέπειτα μεταφορά τους πέρα ​​από τα σύνορα θα πραγματοποιείται κυρίως μέσω της επαρχία σας (Χατάι).

Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών [ΜΙΤ] και οι ενδιαφερόμενες αρχές θα λάβουν τις κατάλληλες εξουσίες και οδηγίες.Το έγγραφο αυτό, θα συντονίσει όλη την ηγεσία της επαρχίας Χατάι.

Η μεταφορά απο την περιοχή σας (Χατάι) των Μουτζαχεντίν οδικώς ή με αεροπορικές μεταφορές, με την ενεργοποίηση των διαφόρων πολιτικών θεσμών και οργανισμών πρέπει να εξασφαλίσει αυξημένα μέτρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Κρίνεται σκόπιμο να τοποθετήσετε τους Μουτζαχεντίν σε ξενώνες, υπό τη δικαιοδοσία του Υπουργείου της Θρησκείας, καθώς και σε δημόσια ξενοδοχεία υπό τις άμεσες διαταγές του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών [ΜΙΤ].

Κατά την υλοποίηση των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την εφαρμογή της παρούσας εγκυκλίου, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή λειτουργία της ιδιωτικής ζωής, των κατοίκων της επαρχίας.

Μουαμέρ Γκουλέρ

Υπουργός Εσωτερικών της TR υπογραφή » »

—————–

Ουδέν σχόλιο..όλη η συνομωσία για την διάπραξη των εγκλημάτων πολέμου στην Συρία, μπροστά στα μάτια μας..και όλα αυτά με την ανοχή των Αμερικανοδυτικών, που τους στήριζαν με όπλα και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου !!! Οι μάσκες έπεσαν..αυτοί ήταν πάντα οι Τούρκοι και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν …


Πηγή
Άκρως απόρρητο έγγραφο,του Τουρκικού υπουργείου εσωτερικών αποκαλύπτει πως οι Τούρκοι έβαλαν … Άκρως απόρρητο έγγραφο,του Τουρκικού υπουργείου εσωτερικών αποκαλύπτει πως οι Τούρκοι έβαλαν … Reviewed by Sahiel on 2/05/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.