Μπλόκο στα σχέδια της Νέας Τάξης για την «υπερθέρμανση» από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α.


Σοβαρό πλήγμα στην πολιτική της Νέας Τάξης κατάφερε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αναστέλλοντας την εφαρμογή του φιλόδοξου προγράμματός της για την καταπολέμηση της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής.

Περισσότερες από 25 πολιτείες, στην πλειονότητά τους πολιτείες στις οποίες πλειοψηφούν οι Ρεπουμπλικάνοι, είχαν προσφύγει στην ανώτατη δικαστική αρχή των ΗΠΑ κατά του σχεδίου του Λευκού Οίκου που αποσκοπεί σε μια δραστική μείωση κατά 32% ως το 2030 από τα επίπεδα του 2005 των εκπομπών των αερίων που προκαλούν δήθεν το φαινόμενο του θερμοκηπίου στους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα.

Συγκεκριμένα, οι εννέα Σοφοί του δικαστηρίου αναστέλλουν την εφαρμογή του «Clean Power Plan» (Σχέδιο για Καθαρή Ενέργεια), το οποίο έχει καταρτίσει η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) για τη μείωση των εκπομπών CO2, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, έως ότου ένα εφετείο εξετάσει τα επιχειρήματα των πολιτειών που προσέφυγαν εναντίον του σχεδίου.

Η θεωρίας της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής ή αλλιώς υπερθέρμανσης, βγήκε για να πεισθούν οι πολίτες ότι καταστρεφόμαστε και να αποδεχθούν μία παγκόσμια «οικολογική» λύση. Στα πλαίσια της Αζτέντα 21 ο άνθρωπος παρουσιάζεται ως παρασιτικό ον που καταστρέφει το περιβάλλον και άρα θα πρέπει να νουθετηθεί από τους μεγάλους «οικολόγους» που μαζεύουν τους «πράσινους φόρους» με χαράτσια στα σπίτια, τα χωράφια ακόμα και για τα κοτέτσια και τις αγελάδες.

Ο Ο.Η.Ε. προειδοποιεί συνεχώς τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου για την άμεση λήψη μέτρων «για τον περιορισμό των εκπομπών αερίων από τα ορυκτά καύσιμα καθώς οι άνθρωποι βρίσκονται ένα βήμα πριν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμη και εκτεταμένη ζημιά στον πλανήτη». Εν συνεχεία επιτάσσει την άμεση ανάπτυξη τεχνολογιών για τον περιορισμό της εκπομπής του διοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων.
Έτσι και ο Ομπάμα στις Η.Π.Α. προσπαθεί να εφαρμόσει τις «επιταγές» της Νέας Τάξης. Ωστόσο στις Η.Π.Α. δρα και ο αντίπαλος άξονας, η λεγόμενη Παλαιά Τάξη Πραγμάτων που εκφράζεται μέσω κάποιων Ρεπουμπλικανών και του υπερσυντηριτικού Κόμματος του Τσαγιού, προκαλώντας συχνά-πυκνά προβλήματα στην εφαρμογή της νεοταξίτικης πολιτικής, έχοντας διαφορετικά συμφέροντα εις βάρος των ανθρώπων.
Έτσι, ενδεχόμενα και αυτή την φορά επηρέασε το Ανώτατο Δικαστήριο μέσω συντηρητικών Πολιτειών, με τον Ομπάμα να τρέχει και να μην φτάνει, καθώς η θητεία του τελειώνει.

Όσο για την «υπερθέρμανση, πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια της ιστορίας. Να γνωρίζετε ότι η θερμοκρασία εξαρτάται από τις εκπομπές του ήλιου και όχι από εκείνες των εργοστασίων. Επίσης η θερμοκρασία δεν αυξάνεται όταν αυξάνει το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά αντίθετα αρκετό καιρό μετά την αύξηση της θερμοκρασίας επέρχεται άνοδος της ποσότητας του διοξειδίου, του οποίου η παραγωγή από το σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων δεν συγκρίνεται με εκείνη των ωκεανών σε καθημερινό επίπεδο. Είναι κατά πολύ λιγότερη. Άρα πρέπει να νουθετηθούν πρώτα οι ωκεανοί.

Παρ» όλα αυτά οι «ειδικοί» κατηγορούν τους ανθρώπους και πολλές φορές μέσω των chemtrails ψεκάζουν σωματίδια, δημιουργώντας φακούς εστίασης της θερμικής ενέργειας, ώστε, μεταβάλλοντας τις καιρικές συνθήκες, να αυξάνεται κατά βούληση η θερμοκρασία και να πείθεται η μάζα, η οποία έχει ως πηγή αυτά που λέει η τηλεόραση, πως υφίσταται υπερθέρμανση.

Τελικός στόχος είναι να μαντρώσουν τους ανθρώπους σε πόλεις-γκέτο, ζώντας ο ένας πάνω στον άλλο, με συγκεκριμένες μετακινήσεις για να μην δαπανείται ενέργεια, και έτσι να είναι πλήρως ελεγχόμενοι χωρίς περιουσία, πάντα για το καλό της φύσης, η οποία «πρέπει να αναγεννηθεί ανενόχλητη από τα ανθρώπινα παράσιτα».

(prisonplanet)

Πηγή
Μπλόκο στα σχέδια της Νέας Τάξης για την «υπερθέρμανση» από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α. Μπλόκο στα σχέδια της Νέας Τάξης για την «υπερθέρμανση» από το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α. Reviewed by Sahiel on 2/11/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.