Συμφωνήσαμε Τούρκοι στρατιώτες να είναι στα φυλάκια μας...


Ο Κωστής Αϊβαλιώτης Βουλευτής Β΄Αθηνών, μίλησε για τις πιέσεις που δέχεται η Ελληνική κυβέρνηση από την Ευρώπη, σχετικά με το μεταναστευτικό.

Σκοπός της Ε.Ε όπως αναφέρει παρακάτω, είναι να υπάρχουν Τούρκοι στρατιώτες σε ελληνικά φυλάκια:

« Φώναζα το 2012 ότι την ώρα που εμείς πηγαίναμε από εκλογές σε εκλογές για να γίνει πρωθ/γός ο Α. Σαμαράς (και να «δικαιωθεί» έτσι η επιχείρηση αποστασίας που έστησε κατά του ΛΑΟΣ με τους αποστάτες της κλίκας των βοριδογεωργιάδηδων ) , οι Τούρκοι έκαναν την δουλειά τους:
Oπως φώναζα τότε σε όσες προεκλογικές εκπομπές εμφανιζόμουν υπήρχε έγγραφο-σοκ της Επιτρόπου κ. Μάλστρεμ ( το οποίο έχω στην κατοχή μου) όπου αποδεικνύεται ότι στις 28.5.2012 υπεγράφη «Μνημόνιο Συνεργασίας» (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX το οποίο προνοεί για την παρουσία Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια στα σύνορα μας για να ελέγχουν -λέει- την λαθρομετανάστευση!

»Η φράση στο μνημόνιο αυτό είναι « deployment of Turkish officers» στα πλαίσια του σχεδίου «focal point project» αναφορικά με τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ . Εκείνη την ώρα που συνομολογούνταν τα παραπάνω, στην Ελλάδα είχαμε τις δεύτερες εκλογές μέσα στο 2012. Η τότε Κοινοτική Επίτροπος «χαιρετίζει» ,όπως έγραφε , την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ Τουρκίας και FRONTEX και επιβεβαιώνει την πληροφορία περί παρουσίας Τούρκων αξιωματικών σε Ελληνικά φυλάκια!
Δηλαδή οι Τούρκοι -σύμφωνα με την ΚΟΜΙΣΙΟΝ – θα έκαναν τους.ελεγκτές της λαθρομετανάστευσης την οποία ΟΙ ΙΔΙΟΙ στέλνουν στην Ελλάδα , για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό μας, να μας ρημάξουν οικονομικά και να μας πνίξουν στην στην ανεργία, τις αρρώστιες και την εγκληματικότητα.

»Οσα μας πιέζουν να κάνουμε σήμερα έχουν «ουρά» στην Συμφωνία της 28ης Μαϊου 2012 και μας οδηγούν στην παράκρουση να δούμε Τούρκους να επανδρώνουν τα Ελληνικά φυλάκια ώστε να τσεκάρουν αν «αντιμετωπίζουμε καλά» την λαθρομετανάστευση!
»Πληρώνουμε συνεχώς την υποχωρητικότητα των ανίκανων κυβερνήσεων που ψηφίζουν οι Ελληνες οι οποίες δεν τολμούν να πουν το αυτονόητο : τα ΗΟΤ-SΡΟΤS πρέπει να γίνουν αμέσως στην Μικρά Ασία ώστε να ελέγχονται τα κυκλώματα διακινητών και η μεταναστευτική ροή. Αυτά τα ΗΟΤ-SΡΟΤS θα μπορούσαν να διοικηθούν από κοινού από την FRONTEX και από Ελληνες αξιωματικούς , αφού η Τουρκία δηλώνει εμπράκτως αδυναμία να ελέγξει όσα γίνονται στο έδαφός της και στοιχίζουν καθημερινά ζωές αθώων στο Αιγαίο».

Πηγή
Συμφωνήσαμε Τούρκοι στρατιώτες να είναι στα φυλάκια μας... Συμφωνήσαμε Τούρκοι στρατιώτες να είναι στα φυλάκια μας... Reviewed by Sahiel on 2/04/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.