Στεγάζουν τους πρόσφυγες αλλά όχι τους άστεγους Έλληνες!Mας προβάλλουν συνεχεια μετανάστες μέσα στη βροχή -Εμείς τώρα θα σας δείξουμε τους Έλληνες άστεγους..

Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός που κινητοποιεί ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό για να βρει στέγη στους πρόσφυγες που μας στέλνει η Τουρκία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα για τη στέγαση των Ελλήνων αστέγων, προκαλεί την κοινή γνώμη

Διότι πράγματι προκαλεί εντύπωση πώς η κυβέρνηση ξεχειλίζει από φιλανθρωπία για ξένους ανθρώπους ενώ αδιάφορη στέκει απέναντι στο δράμα των Ελλήνων αστέγων.

Λες και οι Έλληνες πολίτες που κατέληξαν άστεγοι εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών δεν είναι άνθρωποι, αλλά κτήνη που τους αξίζει να ζουν στους δρόμους, ενώ οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες πολέμου - που μας τους στέλνει η Τουρκία υλοποιώντας σχεδιασμό αποσταθεροποίησης της χώρας μας- αξίζουν μόνο αυτοί φροντίδας και ανθρωπιάς.

Η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, σε πολύωρη ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ενημέρωσε για τα μέτρα που αποφασίστηκαν σχετικά με τους Σύρους πρόσφυγες και άλλους μουσουλμάνους και ξεκινά άμεσα η υλοποίησή τους:Αυτά είναι:

Η άμεση αποσυμφόρηση των νησιών από πρόσφυγες – μετανάστες που εισήλθαν πρόσφατα στη χώρα μας και παραμένουν σ΄αυτά. Ιδίως από τα μικρότερα νησιά, που δεν διαθέτουν ούτε καν τις στοιχειώδεις απαραίτητες υποδομές και δέχονται μεγάλη πίεση.

Μεταφορά των προσφύγων – μεταναστών σε όλη τη χώρα, σε μικρούς χώρους (δημοτικούς ή άλλους) που θα υποδείξουν οι Δήμοι. Ως ύστατη λύση θα χρησιμοποιηθούν, τόνισε, εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα ή κατασκηνώσεις (ακούσατε ποτέ εσείς κάποιο ανάλογο μέτρο για τη στέγαση των άστεγων Ελλήνων πολιτών;).

Για τη μεταφορά των μεταναστών – προσφύγων από τα νησιά, η κυβέρνηση σχεδιάζει να ναυλώσει πλοίο. Ήδη έχει καταθέσει σχετικό αίτημα στην ΕΕ για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξετάσεων και περίθαλψής τους με τη συμμετοχή κινητών μονάδων καθώς και ελεύθερης πρόσβασής τους στο ΕΣΥ

Ίδρυση οκτώ αποκεντρωμένων περιφερειακών γραφείων χορήγησης πολιτικού ασύλου. Σήμερα λειτουργούν μόνο τρία (Αθήνα, Ρόδος, Μυτιλήνη).

Πρόσληψη προσωπικού για την στελέχωσή τους αλλά και των δομών φιλοξενίας που θα δημιουργηθούν

Εκτύπωση φυλλαδίου σε πέντε γλώσσες, με χρηστικές οδηγίες.


Τους τελευταίους μήνες ο αριθμός των Ελλήνων που έχουν βρεθεί χωρίς στέγη, απροστάτευτοι στο δρόμο έχει πολλαπλασιαστεί.

Πρόκειται για Έλληνες πολίτες, φορολογούμενους, που πολλοί από αυτούς τα προηγούμενα χρόνια είχαν πληρώσει πολύ περισσότερα σε φόρους από ότι ενδεχομένως από αρκετούς που διαβάζουν αυτή τη στιγμή από το ζεστό τους σπίτι αυτό το κείμενο. Οι Έλληνες άστεγοι είναι πρώην επιχειρηματίες, πρώην ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, ειδικευμένοι τεχνίτες, στελέχη εταιρειών που έκλεισαν. Είναι σαν και εμάς και θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση τους.

Πως ξεπληρώνει σήμερα το Ελληνικό κράτος αυτούς τους Έλληνες πολίτες; αδιαφορεί, ενώ την ίδια ώρα προσφέρει τα πάντα για τη συγκίνηση των Ελλήνων για τους ξένους αστέγους που πολλοί μάλιστα από αυτούς έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.


Tο Ελληνικό κράτος ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει, όπως όλες οι δυτικές και ανεπτυγμένες δημοκρατίες, να σέβεται και να τιμά πρώτα τους πολίτες του και μετά και αν περισσέψει κάτι να ασχολείται με το να σώσει και όλους τους υπόλοιπους αυτού του άδικου κόσμου.

Επιπλέον, με τα νέα προαπαιτούμενα μέτρα που φέρνουν, οι Έλληνες άστεγοι θα πολλαπλασιαστούν, καθώς θα τους πάρουν τα σπίτια τα διάφορα κοράκια που καραδοκούν!

Πηγή
Στεγάζουν τους πρόσφυγες αλλά όχι τους άστεγους Έλληνες! Στεγάζουν τους πρόσφυγες αλλά όχι τους άστεγους Έλληνες! Reviewed by Sahiel on 3/15/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Sahiel.gr - Ενημέρωση με άλλο μάτι!

- Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου...
- Tο Sahiel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
- Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το Sahiel.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Από το Blogger.