Αδέσποτα σκυλιά εργάζονται σαν ball boys (Βίντεο)Αδέσποτα σκυλιά εγκαταλελειμμένα στις φαβέλες του Σάο Πάολο της Βραζιλίας αντικατέστησαν τα παιδιά που μαζεύουν τα μπαλάκια (τα γνωστά ball boys) στο μεγάλο τουρνουά τένις Brazil Open.

Τέσσερα πανέξυπνα σκυλιά που λιμοκτονούσαν στις παραγκουπόλεις γύρω από τη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη έκαναν την τύχη τους μαζεύοντας μπαλάκια του τένις τα οποία και επιστρέφουν στους τενίστες.

Έκαναν ντεμπούτο στον αγώνα μεταξύ του Ισπανού Ρομπέρτο Καρμπάχες Μπαένα και του Πορτογάλου Γκαστάο Ελίας και τα κατάφεραν περίφημα.

Η εκπαιδεύτριά τους, Αντρέα Μπέκερτ, επισήμανε ότι μεγαλύτερη πρόκληση για τα σκυλιά είναι να παραμείνουν απερίσπαστα στο έργο τους από τα εξωτερικά ερεθίσματα.

Τα σκυλιά αυτά είχαν υποστεί κακοποίηση εξήγησε η Μπέκερτ. Πρέπει να τα βοηθήσουμε «να προσαρμοστούν, να νοιώσουν το περιβάλλον, το γήπεδο, το θόρυβο που κάνουν τα μπαλάκια και το βόμβο της εξέδρας πρόσθεσε.

Τα σκυλιά τα πήγαν μια χαρά. Το μόνο που χρήζει βελτίωσης είναι να δίνουν το μπαλάκι γρηγορότερα στους τενίστες.

Δείτε το εντυπωσιακό Βίντεο:econews
Αδέσποτα σκυλιά εργάζονται σαν ball boys (Βίντεο) Αδέσποτα σκυλιά εργάζονται σαν ball boys (Βίντεο) Reviewed by Sahiel on 3/25/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.