Απαγόρευσαν την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη εναντίων της ισλαμοποίησης της Ελλάδας!!Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη την Πέμπτη 24 Μαρτίου.Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, δεν επιτρέπονται «για λόγους δημόσιας ασφαλείας και αποτροπής σοβαρής διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης», οι δημόσιες συγκεντρώσεις ή πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2016 μέχρι και την 01.00 το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου 2016.

Η απόφαση ελήφθη με αφορμή την εκδήλωση-συγκέντρωση που κάλεσαν αρχικά για την Πέμπτη ακροδεξιές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Όχι Στην Ισλαμοποίηση και Μετατροπή της Πατρίδος μας σε Hot Spot!». Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκδήλωση καλούν οι οργανώσεις: Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Δεσμοί Ελλήνων, Πατριωτικός Σύνδεσμος «Ελληνοκρατείν», Ορθόδοξος σύλλογος Άγιος Βασίλειος, Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες, Ορθόδοξος σύλλογος Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος Καβάλας, Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλόνικης, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος για την Ελληνορθόδοξη Παράδοση «Παρακαταθήκη».

Παράλληλα έχει καλεστεί για την ίδια ώρα αντιφασιστική συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης από αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Οι διοργανωτες απευθύνουν ΝΕΟ κάλεσμα για τις 27 Μαρτίου στον Λευκό Πύργο.


Πηγή
Απαγόρευσαν την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη εναντίων της ισλαμοποίησης της Ελλάδας!! Απαγόρευσαν την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη εναντίων της ισλαμοποίησης της Ελλάδας!! Reviewed by Sahiel on 3/24/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.