Οι ΗΠΑ τρέμουν ότι η Ρωσία και Κίνα θα τους επιτεθούν από το διάστημα!!Νέες διαστάσεις έχει πάρει ο "ψυχρός πόλεμος" με τις ΗΠΑ να φοβούνται ότι η Ρωσία ή η Κίνα θα τους επιτεθούν από το διάστημα.

Το Πεντάγωνο προειδοποιεί ότι Μόσχα και Πεκίνο στοχεύουν να καταστρέψουν τους αμερικανικούς δορυφόρους μηδενίζοντας τις δυνατότητες των ΗΠΑ στο διάστημα, αναφέρει το Sputnik.

"Οι αντίπαλοι έχουν αναπτύξει εργαλεία για να καταστρέψουν τις δυνατότητές μας στο διάστημα", σημειώνει ο John Hyten, επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαστήματος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας , μιλώντας στην αμερικανική Βουλή και συγκεκριμένα στην επιτροπή εξοπλισμών.

Ο Hyten υποστηρίζει ότι οι αμερικανικοί δορυφόροι βρίσκονται σε κίνδυνο.

"Η Ρωσία θεωρεί την εξάρτηση των ΗΠΑ από τη Μόσχα στο διάστημα ως μια εκμεταλλεύσιμη ευπάθεια και κάνει εσκεμμένες ενέργειες για την ενίσχυση των διαστημικών δυνατοτήτων της ", σημειώνει.

Θυμίζεται ότι οι αμερικανικοί πύραυλοι πετούν με ρωσικούς κινητήρες.  

Διαβάστε την Συνέχεια στο: pronews.gr
Οι ΗΠΑ τρέμουν ότι η Ρωσία και Κίνα θα τους επιτεθούν από το διάστημα!! Οι ΗΠΑ τρέμουν ότι η Ρωσία και Κίνα θα τους επιτεθούν από το διάστημα!! Reviewed by Sahiel on 3/17/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.