ΗΠΑ! Σε τρεις μέρες η Ρωσία ισοπεδώνει το ΝΑΤΟ... (Βίντεο)


Όπως όλα δείχνουν στην περίπτωση που τα ρωσικά άρματα μάχης μπουν στην Βαλτική τότε οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα διαλυθούν σε τρεις ημέρες ενώ μετά από αυτή την διαπίστωση τo NATO ενισχύει διαρκώς τις δυνάμεις του και μεταφέρει 5.000 τόνους πυρομαχικών στην Γερμανία, τρία βομβαρδιστικά αεροσκάφη B-52 Stratofortress στην νατοϊκή Αεροπορική Βάση Moron στην Ισπανία.

Τα 415 εμπορευματοκιβώτια με πυρομαχικά έφτασαν στην στην βόρεια Γερμανία στον λιμένα του Nordenham και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σιδηροδρομικώς στις αποθήκες πυρομαχικών στο Miesa ενώ δόθηκε εντολή μεταστάθμευσης των στρατηγικών Βομβαρδιστικών Β-52 απότ ο ναύαρχο Cecil Haney, ο οποίος δήλωσε ότι τα αεροσκάφη αυτά παρέχουν μια μοναδική ικανότητα εκτόξευσης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων όπως και τα πυρηνικά υποβρύχια, αλλά και τα σιλό τα οποία αποτελούν την πυρηνική τριάδα των ΗΠΑ, η οποία που αποτελεί την βάση των δυνατοτήτων των ΗΠΑ στην στρατηγική αποτροπή.

Το Rand αναφέρει συγκεκριμένα «Tα ευρήματα δεν φέρνουν καμία αμφιβολία. To NATO δεν μπορεί να υπερασπιστεί με επιτυχία το έδαφος των πιο εκτεθειμένων μελών του. Σε πολλά πολεμικά παίγνια που έλαβαν χώρα μεταξύ 2014-2015 οι ρωσικές δυνάμεις σε 36-70 ώρες καταλαμβάνουν Ταλίν και Ρίγα ενώ οι αμερικανικές δυνάμεις και τα βαλτικά στρατεύματα αποδεικνύονται ανεπαρκή για να σταματήσουν την επέλαση των ρωσικών μονάδων ενώ υφίστανται σοβαρές απώλειες. Οι ΗΠΑ δεν έχουν επαρκή στρατό, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή για να σταματήσουν την ρωσική επέλαση. Αυτή η ραγδαία ήττα θα άφηνε το ΝΑΤΟ με περιορισμένες επιλογές οι οποίες όλες είναι οι χειρότερες δυνατές. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους στο ΝΑΤΟ θα προσπαθούσαν να αντεπιτεθούν αλλά αυτό θα πυροδοτούσε μια δραματική κλιμάκωση από την Ρωσία καθώς η Μόσχα θα το έβλεπε ως "άμεση στρατηγική απειλή για την ενδοχώρα της. Μια δεύτερη επιλογή θα ήταν σύμφωνα με το εγχειρίδιο του Ψυχρού Πολέμου να απειλήσει το ΝΑΤΟ με μαζικά αντίποινα με χρήση πυρηνικών όπλων.Μια τρίτη επιλογή θα ήταν να συμβιβαστεί με μια προσωρινή ήττα και να ξεκινήσει έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο με την Μόσχα»

Σύμφωνα με επίσημες αναφορές του Rand η Ρωσία χρειάζεται 36-60 ώρες για να προωθήσει τα 27 μηχανοκίνητα τάγματα και επιλαρχίες έχοντας παρακάμψει τα 12 ελαφρά τάγματα του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στις βαλτικές χώρες. Η μελέτη έδειξε ότι η Ρωσία θα εξαπέλυε δύο μεγάλες επιθέσεις κατά μήκος των συνόρων με Λετονία και θα έστελνε επιλαρχίες αρμάτων και μηχανοκίνητα τάγματα με ΤΟΜΑ από βορρά και νότο.Πηγή
ΗΠΑ! Σε τρεις μέρες η Ρωσία ισοπεδώνει το ΝΑΤΟ... (Βίντεο) ΗΠΑ! Σε τρεις μέρες η Ρωσία ισοπεδώνει το ΝΑΤΟ...  (Βίντεο) Reviewed by Sahiel on 3/01/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.