Η Τουρκία αυξάνει τα στρατεύματά της στα σύνορα με τη βορειοδυτική Συρία!Η Τουρκία αυξάνει τα στρατεύματά της στα σύνορα με τη βορειοδυτική Συρία με την πρόφαση ότι το κάνει εξαιτίας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Στην πραγματικότητα όμως στόχος της Τουρκίας είναι οι Κούρδοι.

Τα τουρκικά Μέσα μεταδίδουν ότι η αύξηση των τουρκικών δυνάμεων στα σύνορα οφείλεται στις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει το Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος της Τουρκίας. Πρόκειται για μία και μοναδική προβοκατόρικη επίθεση στη Κιλίς στις 11 Απριλίου.

Το τουρκικό ισλαμιστικό καθεστώς ανέπτυξε και νέα άρματα μάχης, σύμφωνα με τη Hurriyet Daily News, όπως και πυροβολικό.

Επίσης, επειδή στο πρόσφατο παρελθόν οι Τούρκοι βομβάρδιζαν κατά των Κούρδων των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) και δεν πετύχαιναν τίποτα, έχουν στείλει -όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα- και πολλά μικρά κατασκοπευτικά μη – επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) ώστε να εντοπίζουν τους στόχους τους.

Υποτίθεται ότι η Τουρκία θέλει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει δυναμικά νέα πιθανή επίθεση από συστοιχίες αυτοσχέδιων πυραύλων Κατιούσα που διαθέτει το Ισλαμικό Κράτος. Αλλά όπως επισημαίνουμε, στόχος των Τούρκων είναι οι Κούρδοι και όχι το Ισλαμικό Κράτος.

tribune.gr
Η Τουρκία αυξάνει τα στρατεύματά της στα σύνορα με τη βορειοδυτική Συρία! Η Τουρκία αυξάνει τα στρατεύματά της στα σύνορα με τη βορειοδυτική Συρία! Reviewed by Sahiel on 4/21/2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.