Ποιον; Τον Μητσοτάκη; Μισή αποκρατικοποίηση αν τολμήσει να κάνει, θα καεί το Σύνταγμα

- Σάββατο, Απριλίου 23, 2016


Φιλοι μου αδίκως αδημονείτε. Ο Τσίπρας δεν πέφτει με τίποτα προς το παρόν. Δεν υπάρχει έλληνας πρωθυπουργός να υπογράψει όσα έχει υπογράψει ο Τσίπρας.

Εχει στηθεί ένα θέατρο, η κατάσταση είναι συμφωνημένη, η αξιολόγηση θα κλείσει, από εβδομάδα θα ανακοινωθεί ένα πρόγραμμα 15+ αποκρατικοποιήσεων (για αυτό έσκουζε ο Σκουρλέτης, για αυτά που έρχονται και όχι φυσικά για αυτά που έγιναν), το 4ο μνημόνιο θα περάσει από τη βουλή με 153 ψήφους και όλα καλά. Ποιόν να βρει πιο βολικό η Μέρκελ και ο Ολάντ και ο Γιούγκερ και το ΔΝΤ και ο Ομπάμα; Ποιον; Τον Μητσοτάκη; Μισή αποκρατικοποίηση αν τολμήσει να κάνει, θα καεί το Σύνταγμα.

Εδώ γίναμε χώρα-hot spot, το μεταναστευτικό πλέον δεν καίει την κεντρική Ευρώπη, μνημόνιο 3ο υπέγραψε, μνημόνιο 4ο συμφώνησε, συντάξεις επικουρικές κόβει, τα όρια ηλικίας αύξησε, τους ελεύθερους επαγγελματίες (30% του ενεργού πληθυσμού στην Ελλάδα έναντι κάτω του 10% στην ΕΕ) υπερφορολόγησε, το ΦΠΑ αύξησε, τους αριστερούς τους πέταξε από το κόμμα (θα επαναφέρει φυσικά στον ανασχηματισμό τον πολιτικό εφιάλτη Κουβέλη), και περιμένετε να τον "ρίξει" η Μέρκελ και το ΔΝΤ; Πλάκα κάνετε ε; Κάντε ένα reality check και δείτε τι συμβαίνει στη χώρα δίχως να ανοίξει μύτη. Και θυμηθείτε τι γινόταν επί Γιωργάκη και Σαμαρά.

Ο άχρηστος αυτός ψεύτης πούλησε την ψυχή του στο διάβολο για την εξουσία, πολλοί πολιτικοί το κάνουν βέβαια αυτό, το θέμα είναι ότι ο διάβολος τη βρήκε ενδιαφέρουσα και χρήσιμη την ψυχή του και την αγόρασε...

αναγνωστης

Πηγή
 
-->